• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2022

16:00 >> 18:51

ZVEZDA SAMLELA NIŠLIJE! Partizan joj PONOVO gleda u leđa! Četiri komada u mreži gostiju i još dva koraka do cilja! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA SAMLELA NIŠLIJE! Partizan joj PONOVO gleda u leđa! Četiri komada u mreži gostiju i još dva koraka do cilja! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde na svom stadionu pobedili su Radnički iz Niša sa 4:1 i ponovo preuzeli lidersku poziciju od Partizana

Šampion melje i ne staje! Fenomelanlo je Crvena zvezda otvorila meč! Igrao se 8. minut kada je Nikola Stanković oborio Ohija u šesnaestercu gostiju, a sudija je momentalno pokazao na belu tačku! Aleksandar Katai je bio siguran, postigavši u 10. minutu svoj 23. gol u prvenstvu! 

Samo tri minuta kasnije Ivanić je duplirao prednost šampiona Srbije!  Ben je centrirao, Dujmović odbranio šut Kataija, ali se lopta odbila do jednog od najboljih igrača Zvezde, koji se odlično snašao i rutinski matirao čuvara mreže!

 

Foto: Starsportphoto

 

Sve je bilo gotovo u 22. minutu!  Ohi je pogodio i prekinuo golgeterski post! Velikih 3:0 za Zvezdu u tom momentu, a mogao je ubojiti napadač još koji put do kraja prvog dela da se upiše u strelce, ali mreže su mirovale! Gosti nisu delovali kao tim koji zaslužuje izalazak u Evropu, što im je cilj u finišu sezone!

Foto: Starsportphoto

 

Na početku drugog dela susreta, smanjili su fudbaleri Radničkog prednost domaćina, Mitrović je savladao Borjana u 54. minutu, ali samo što su dali gol, primili su ga izabranici Radoslava Bataka! Još jednom je strelac bio Ohi...Mogao je Mitrović da se proslavi i u 74. minutu, ali ovaj put je prečka bila saveznik Zvezdi!Imao je još jednu sjajnu priliku momak rođen 2002. godine, nije zatresao mrežu, a da je imao malo više sreće, mogao danas da postigne het-trik protiv šampiona Srbije!

Sve u svemu, rutinski su crveno-beli priveli meč kraju. Pre ove utakmice, svoj duel sa Vojvodinom su odigrali fudbaleri Partizana. Tim Aleksandra Stanojevića je u Humskoj slavio rezultatom 2:1 i tako se, makar na kratko, osamio na vrhu pretekavši Zvezdu! Ipak, ovom pobedom šampion Srbije povratio lidersku poziciju! 

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI NIŠ 4:1 (3:0)

Stadion: Rajko Mitić       Sudija: Stefanović Milan

Strelci: Katai 10 (p), Ivanić 13, Ohi 22,56

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gajić, Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Katai, Ivanić - Ohi.

RADČNIČKI NIŠ (4-2-3-1): Dujmović - Aksentijević, Jamkam, Pejović, Stanković - Ćirković, Bjeličić - Mesarović, Tomić, Štulić - Mitrović.

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

86. minut - Kapitena Radničkog Pejović je snažno šutirao sa više od 30 metara, ali visoko preko gola.

83. minut - Mladi štoper Zvezde, Strahinja Eraković je bio u napadu, posle ubacivanja sa boka gađao je glavom, ali nije bio precizan...

79. minut - Kakav potencijal ima mladi Mitrović koji je 2002. godište! Imao je još jednu sjajnu priliku, nije zatresao mrežu, a da je imao malo više sreće, mogao danas da postigne het-trik protiv šampiona Srbije!

74. minut! Prečka za goste! Ponovo je Mitrović bio najopasniji, a nije mu se dalo da postigne drugi gol nakon pokušaja glavom!

71. minut - Bolji je Radnički u drugom delu, ali poraz deluje neizbežno...

69. minut - U igri su Motika i Pićinija, a van terena Ben i Gajić...

60. minut - Sada nesigurnost Borjana, izleteo je na petnaestak metara od gol-linije, lopta prošla pored njega, ali srećom po njega, nikoga od igrača Radničkog nije bilo tu da pogodi praznu mrežu!

56. minut - GOL! Samo što je Randički smanjio prednost, primio je novi gol! Ponovo je strelac bio Ohi! Prethodila je lepa kombinacija Stanića i Kataija.

54. minut - GOL! Gosti smanjuju prednost! Jovanović je proigrao Mitrovića, koji je savladao Borjana! 

46. minut - Kod domaćina šansu su dobili Krstičić i Stanić umesto Ivanića i Sanoga! U gostujućem timu na terenu su Mićibući i Jovičić...

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj prvog dela susreta!

41. minut -  Ohi bio u šansi posle prodora Ivanića. Šutirao je iz okreta, ali je blokiran

Foto: Starsportphoto

 

39. minut - Probao je Rodić, potom i Kanga, ali mu je zasmetao Ohi...

34. minut -Meč je prekinut kako bi se ukazala pomoć Tomiću, koji je iskrenuo zglob...

33. minut - Obožavaju Delije bena, a to su mu dokazale transparentom na severnoj tribini! Posvećen je igraču koji je sa 82 gola postao deseti najbolji strelac u istoriji Crvene zvezde!

Foto: Starsportphoto

 

32. minut - Sjajnu priliku je imao Ohi, ali nije bio precizan kao pre 10 minuta! Centrirao je Kanga sa desne strane i na ivici peterca pronašao Ohija koji je bio najviši u skoku. Ipak, njegov udarac odlazi proed stative.

Foto: Starsportphoto

 

29. minut - Posle trećeg gola vidno je opao ritam utakmice. Crveno-beli sada igraju koliko im je dovoljno!

22. minut- GOL! Ohi je pogodio i skinuo veliki teret sa leđa! Velikih 3:0 za Zvezdu! Lep gol zvezdinog napadača! 

17.minut - Odlično igra Zvezda! Žele domaćini da još jednim golom do poluvremena reše pitanje pobednika. 

13. minut - GOL! Ivanić je duplirao prednost šampiona Srbije!  Ben je centrirao, Dujmović odbranio šut Kataija, ali se lopta odbila do Ivanića koji se odlično snašao i rutinski matirao čuvara mreže!

12. minut - Ben je pokušao, ali je Dujmović bio siguran!

10. minut - GOL! Katai je siguran izvođač penala i postigao je sada 23. gol u prvenstvu!

8. minut - Nikola Stanković oborio je Ohija u šesnaestercu, a sudija je odmah pokazao na belu tačku! Dobio je i javnu opomenu Stanković zbog povlačenja! 

6. minut - Pokušao je Gajić, ali je lopta zavšrila daleko od mete

Foto: Starsportphoto

 

4. minut - Nema izglednih prilika, a Zvezda je očekivano ofanzivna od starta...

1. minut - Izuzetno slaba poseta! Oko 3.000 ljudi je na tribinama našeg najvećeg stadiona

Počeo je meč u Beogradu

16:33 - Crvena zvezda je bez napdača Milana Pavkova koji je suspendovan zbog žutih kartona. U špicu je ponovo Ohi koji već dugo "posti", a vratio se i Mirko Ivanić koji je propustio duel sa Vojvodinom u Novom Sadu.

16:22- Ovo će biti 119 međusobni meč ovih ekipa. Crvena zvezda ima 80 pobeda, 22 utakmice su završene nerešenim rezultatom, dok je Radnički 17 puta trijumfovao uz ukupnu gol razliku od 245:86 u korist našeg tima.

16:00 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Crvena zvezda- Radnički Niš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija