• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2022

17:30 >> 20:30

SVE JE GOTOVO! ZVEZDA JE ŠAMPION SRBIJE PETU GODINU ZAREDOM! BORJAN DAO GOL, PA NASTALA LUDNICA! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

SVE JE GOTOVO! ZVEZDA JE ŠAMPION SRBIJE PETU GODINU ZAREDOM! BORJAN DAO GOL, PA NASTALA LUDNICA! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Voždovac na svom terenu 3:1 (1:0) i nastavili dominaciju u Superligi Srbije koju imaju već pola decenije

Četa Dejana Stankovića nije dozvolila senzaciju i uspela je ponovo da se okiti titulom šampiona naše zemlje! 

Dobro je parirao Voždovac favoritu, ali je poklekao u 40. minutu kada je Katai pogodio mrežu!  Osluškivali su u Humskoj rezultat, nadali se, ali na kraju, pehar je ostao na "Marakani".

Do gola Kataija nije bilo mnogo uzbuđenja iako je Zvezda bila opasnija i konkretnija, a najbolju šansu propustio je Ohi u 34. minutu nakon asistencije jedinog strelca u prvom poluvremenu.

Foto: Starsportphoto

 

Do gola Kataija nije bilo mnogo uzbuđenja iako je Zvezda bila opasnija i konkretnija, a najbolju šansu propustio je Ohi u 34. minutu nakon asistencije jedinog strelca u prvom poluvremenu.

Drugi deo doneo je više uzbuđenja pred golom Zvezde! Imao je Vožovac svoje šanse, ali kako to obično u fudbalu biva, promašaji su kažnjeni! Mirko Ivanić je duplirao prednost u 54. minutu nakon asistencije Bena i već tada je bilo jasno da samo čudo može odvojiti Zvezdu od trofeja!

 

Foto: Starsportphoto

 

 

U 64. minutu Nemanja Milojević je spretno reagovao pred golom rivala nakon slobodnog udarca Voždovca i iskoristio konfuznu reakciju odbrane Zvezde! Sin Vladana Milojevića, nekadašnjeg trenera Zvezde je tako smanjio prednost Zvezde!

A onda je penal realizovao u nadoknadi Milan Borjan i postavio konačnih 3:1! 

 

Foto: Starsportphoto

 

Partizan će priliku za "osvetu" imati 26.maja u finalu Kupa Srbije kada će dati sve od sebe da pobedi Zvezdu na njenom stadionu i sezonu završi sa makar jednim trofejom.

 

 

 

Crvena zvezda - Voždovac  3:1 (1:0)

Stadion Rajko Mitić, Beograd   Sudija: Trifković Dejan

Strelci: Katai 40, Ivanić 54 - Milojević 67

Crvena zvezda: Bojan - Gajić, Dragović, Eraković, Rodić - Kanga, Sanogo - Ivanić, Katai, Ben - Ohi

Voždovac: Krunić - Lasickas, Milović, Mijailović, Purtić - Pantović, Đorđević, Milojević, Đurišić - Ćirković, Ivezić

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

90+2 - Milan Borjan je sa bele tačke postavio konačnih 3:1! Bacio je u trans navijače i počelo je slavlje na našem najvećem stadionu!

86. minut - Sve je manje vremena za Voždovac, a Zvezda je na korak do ogromnog uspeha! 

79. minut - Sunovrat TSC-a. Sve je išlo na ruku Lazetićevom timu, ali je klub iz Bačke Topole podbacio. Prednost Vojvodine udvostručio je Lazarević i tako dodatno približio Radnički Evropi!

Foto: Starsportphoto

 

75. minut - Da bi Partizan osvojio titulu, neophodno je da Voždovac da još dva gola, a Zvezda niti jedan! 

60. minut-  Dejan Stanković je napravio prvu izmenu, umesto Ohija u igri je Pankov.

59. minut- Ofanziva crveno-belih ne prestaje. Ivanić je poslao loptu pred gol Voždovca, ali je Ben sa druge stative gađao pored gola.

54. minut - GOL! Ivanić glavom na asistenciju Bena duplira prednost! Čudo sada deli Zvezdu od titule!

49. minut - Velika šansa za Voždovac! Borjan je siguran!

Prvo poluvreme:

- 45+3. minut: Partizan-Radnički- Vujadinović je dobio žuti karton, a Partizan penal. Rikardo je preuzeo odgovornost i postigao 38. gol u sezoni. Arsić je zaradio crveni karton, a Nišlije su posle negodovanja i velikog pritiska na sudije morale da se pomire sa odlukom arbitra koja se čini apsolutno ispravnom.

Kraj prvog dela susreta!

41. minut - Golu je prethodilo to što je desetka crveno-belih odlično gađala glavom i iznudiula korner. Iz popravnog je Katai zatresao mrežu gostiju....

40. minut - GOL! Zvezda je poVela posle kornera, a strelac je Katai.

34. minut - Najbolju šansu na meču propustio je Ohi nakon asistencije Kataija!

Foto: Starsportphoto

 

29. minut - Mreže miruju na sve tri utakmice! Partizan-Radnički Niš i TSC-Vojvodina imaju isti rezultat

27. minut - Okušao je Milojević šut, ali je na mestu bio Borjan

24. minut - Okuražio se Voždovac  i izborio korner....

Foto: Starsportphoto

 

17. minut - Mirno je na "Marakani"... jeste Zvezda opasnij i ofanzivnija, ali još nije bio na mukama golman Voždovca...

11. minut - Sada opasan napad! Došla je lopta do Ohija, ali nije bila laka pozicija nakon toga za Zvezdinu "desetku" Aleksandra Kataija..

Foto: Starsportphoto

 

10. minut - Pokušao je Katai, ali od svega novi korner... Voždovac pokušava iz kontre da ugrozi Zvezdu, ali za sada nema opasnosti ni sa jedne strane...

5. minut - Prvi korner na meču izborili su domaći igrači! Ben je izveo udarac iz ugla, ali nije to bilo onako kako je želeo...

2. minut - Pesma, barjaci, navijanje, ali i dimne bombe koji smanjuju vidljivost na terenu...

18:32- Počeo je duel između Zvezde i Voždovca, ali i Partizana i Radničkog.

Mirko Ivanić je primio poklon od Mitra Mrkele nakon što je odigrao 150 mečeva u crveno-belom dresu!

 

 

17:30 - Dobro došli na lajv prenos utakmice sedog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca. Sve detalje sa ovog meča, ali i sa Marakane, možete pratiti uz portal Informer.rs!

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Solk

pre 1 godinu

Bravo Vucicu jebem te usta zvalava. Grobari ce ti se primereno zahvaliti. Na izborima, naravno. I tebi i tvom kericu djv.

neko

pre 1 godinu

kakvo je ovo divljanje s bakljama po gradu? zasto se balje bacaju u fontanu na slaviji? zasto policija ne hapsi ove divljake? kad cemo mi normalni da zivimo normalno?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija