• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2022

22:15

U KLJUČNIM MOMENTIMA IGRALI SMO ŠAMPIONSKI! Ivanić ZAGRMEO nakon TRIJUMFA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

U KLJUČNIM MOMENTIMA IGRALI SMO ŠAMPIONSKI! Ivanić ZAGRMEO nakon TRIJUMFA!

Podeli vest

Trijumfom nad Voždovcem Crvena zvezda osvojila je petu vezanu titulu u Superligi Srbije

Jedan od ključnih igrača u pohodu na novu titulu bio je Mirko Ivanić koji je posle pobede nad Voždovcem istakao da su crveno-bili pravi kada je bilo najvažnije. 

- Uradili smo velike stvari u Crvenoj zvezdi, svi mi, pet titula za redom... Kada se okrenemo nazad i završimo karijere moći ćemo da budemo ponosni na ono što smo uradili u Zvezdi. Nije bila laka situacija, imali smo zaostatak od pet bodova i to nije lako stići u Superligi, ali smo mnogo radili na tome i verovali kad su svi sumnjali u nas. Znali smo da držimo stvari u našim rukama i u svim utakmicama koje su odlučivale pokazali smo da smo pravi šampioni. Zbog toga, ovo mi je najdraža titula do sad - počeo je Ivanić.

Večeras su navijači, ponovo, bili Zvezdin 12. igrač! Na tribinama Marakane bilo je nešto više od 40.000 duša, što je bio ogroman vetar u leđa crveno-belima. 

- Prelepa atmosfera i voleo bih da je više ovakvih utakmica, da je češće puniji stadion i da ne čekamo proslave titule. Večeras su zvezdaši došli u velikom broju, svaka im čast. Zovem ih da zajedno slavimo - jasan je Zvezdin ofanzivac. 

Foto: Starsportphoto

Pred početak meča, Ivaniću je simbolično uručen dres sa brojem 150 koji se odnosi na odigrane utakmice u Zvezdi.
 
- Fenomenalan je osećaj dobiti dres 150. Ipak, dok sam u Zvezdi i dok sve to traje, kao da nisam ni svestan koliko je to dostignuće. Ponosan sam i biću još ponosniji kad završim karijeru i kad se setim vremena u Zvezdi - zaključio je Ivanić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija