• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2022

09:42

ZVEZDA MORA DA IZABERE! On bi mogao da ode sa "Marakane"!

informer.rs

Crvena zvezda

ZVEZDA MORA DA IZABERE! On bi mogao da ode sa "Marakane"!

Podeli vest

Sportski sektor Crvene zvezde radim punom parom kako bi završili sve poslove vezane za prelazni rok pred početak priprema

Kings Kangva je promovisan, navodno su blizi da završe sve oko dolaska Matea Kasijere, Osmana Bukarija i Rodrigaa, kao i defanzivnog veziste moldavskog Šerifa Edmunda Ada.

Fudbaler iz Gane bio je prvi pik Zvezde tokom zime, ali tada nisu crveno-beli da se dogovore sa Šerifom. Ado je trebalo da bude u rotaciji da Gelorom Kangom i Sekuom Sanogom, ali se mnogo toga izmenilo dolaskom Kingsa Kangve, prenosi Žurnal. 

Foto: FK Cvena zvezda

 

Status Sekua Sanoga promenio se posle finala Kupa Srbije sa Partizanom, kada ga nije bilo u timu, pa je on bio nezadovoljan.  Početkom aprila je delovalo da će potpisati novi ugovor do juna 2024. godine, ali on ipak razmišlja o odlasku sa Marakane. Naime, kako napominje pomenuti izvor u narednoj sezoni neće biti mesta i za Sanoga i za Edmunda Ada.

Foto: Starsportphoto

Seku Sanogo pred odlaskom

Pored svega toga, crveno-beli moraju da razmišljaju i o smanjenju broja stranaca. S Marakane će izvesno otići Lois Dioni, Aksel Bakajoko i Filipo Falko, a njihovim putem bi mogli da krenu i Sanogo, pa čak i Ohi Omoidžuanfo, ukoliko bude prihvaćena ponuda za njega iz MLS lige. Mohamed el Fardu Ben i Gelor Kanga poseduju srpske pasoše.

Odlasci nekog od standardnih prvotimaca mogu da se očekuju tek po završetku kvalifikacija za Ligu šampiona, a ako dođe do plasmana u elitno takmičenje verovatno će svi i ostati. Katai, Ivanić i Dragović sigurno su tu do kraja avgusta, što je Terzić potvrdio i za Erakovića, ali videćemo da li će zaista tako i biti. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija