• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2022

13:53

PRVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Potpuno je podbacio, za njega nema mesta na "Marakani"!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PRVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Potpuno je podbacio, za njega nema mesta na "Marakani"!

Podeli vest

Rastanak se primakao, Filipo Falko se nije snašao u Crvenoj zvezdi, pa će najverovatnije ovog leta napustiti "Marakanu"

Italijanski mediji tvrde da je Filipo Falko želja budućeg trenera Kaljarija Fabija Liveranija, sa kojim je više nego uspešno tokom dve sezone sarađivao u Lečeu.

Liverani je već napravio listu potencijalnih pojačanja novog drugoligaša, a Falko je primarna želja trenera. 

Podsećamo, Italijan je stigao u Zvezdu u januaru 2021. godine za 1.200.000 evra i potpisao je  ugovor na dve i po godine. Međutim, nije opravdao očekivanja, potpuno je podbacio.

- Pričao sam koliko je Zvezda težak klub i da mnogi dobri igrači koji su došli nisu uspeli da se snađu. Falko je jedan od njih, sve zna, izvanredan igrač, ali se nije snašao i videćemo tokom leta da nađemo rešenje da se vrati u Italiju. Sa Bakajokom se razilazimo, a Živković ima ugovor. Iskreno, očekivao sam više od njega, ali to je stvar karaktera, gde nije uspeo da se izbori sa pritiskom koji nosi Zvezda - rekao je Zvezdan Terzić pre nekoliko dana. 

Foto: Starsportphoto

Filipo Falko odlazi sa Marakane

Falko je za godinu i po dana u Crvenoj zvezdi zabeležio 36 utakmica i postigao šest golova.  Italijan je ušao u poslednju godinu ugovora na stadionu Rajko Mitić, a godišnje zarađuje oko 600.000 evra. Kaljari mora da pronađe zajedničko rešenje sa Crvenom zvezdom.

Falkove blede partije u Crvenoj zvezdi uticale su na klub iz Ljutice Bogdana krene u potragu za novim rešenjem. Na meti je fudbaler Genta Osman Bukari, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u francuskom Nantu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

оно мало што је уграо а што сам гледао,највише на припремама,БАКАЈОКО је бољи бек и од пишинија и од гајића,о гобељи да и не говорим.има брзину и кондицију,одличан дриблинг и добср у одузимању лопте,А НЛАЂИ ЈЕ ОД СВЕ ТРОИЦЕ И ТО ДОСТА !!!ЈЕДИНИ КОЈИ БИ МОГАО БИТИ ВРХУНСКИ ''ФУЛ БЕК00.ОНО ШТО ЈЕ КОСТИЋ У АЈНТРАХТУ !!!НЕКО У ЗВЕЗДИ РАДИ КАРДИНАЛНО ЛОШЕ ПРОЦЕНЕ,ЈЕР АКО БАКАЈОКО НЕВАЉА ОНДА ОНОГА КО ЈЕ ДОВЕО ДИОНИЈА И ЖИВКОВИЋА ТРЕБА ''СТРЕЉАТИ''

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija