• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2022

11:33

ZVEZDA POKUŠALA DA VRATI LJUBIMCA NAVIJAČA! Tražili su 2.000.000 evra i 40 odsto!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA POKUŠALA DA VRATI LJUBIMCA NAVIJAČA! Tražili su 2.000.000 evra i 40 odsto!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde pokušali su da vrate Nemanju Radonjića na "Marakanu", ali misija je bila bezuspešna

Čelnici Zvezde su "opipali" puls Olimpika iz Marseja, sa kojim Radonjić ima ugovor na još godinu dana. Ali, kako prenosi Mozzartsport dobili su odgovor da će ih srpski reprezentivac koštati dva  miliona evra uz visoke procente kada je reč o daljoj prodaji (40 posto).

Zvezda je ček htela i nakon toga da nastavi pregovore, ali je Radonjićeva plata bila problem. Reprezentativac Srbije u poslednjoj godini ugovora sa Olimpikom ima neto primanja od 1,3 miliona evra. To je više nego što Zvezda može da plati. 

Takođe, Radonjić bi radije karijeru da nastavi u inostranstvum nego da se vrati u Srbijiu.  U prethodnoj takmičarskoj godini Radonjić je nosio dres Benfike. Kao pozajmljeni igrač Olimpika odigrao je svega 10 zvaničnih utakmica i postigao jedan gol. Radonjiću je potrebna ozbiljna minutaža uoči Mundijala u Kataru, a na to mu je skrenuo pažnju i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković. Moraće tokom leta da reši status i potraži sredinu kojoj će igrati.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Radonjić će se vratiti na Marakani jednog dana

 

Nemanja Radonjić je posle finala Kupa istakao da nije realno da se ovog leta vrati u klub gde je igrao najbolji fudbal života.

- U ovom momentu ne verujem! Ja sam rekao, vratiću se kad tad - kazao je nedavno Nemanja Radonjić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija