• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2022

11:14

KONAČNO, DOBRE VESTI IZ ZVEZDE! On ostaje na Malom Kalemegdanu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KONAČNO, DOBRE VESTI IZ ZVEZDE! On ostaje na Malom Kalemegdanu!

Podeli vest

Sjajne vesti za navijače Crvene zvezde, posle niza odlazaka! Eron Vajt nosiće crveno-beli dresi naredne sezone.

Crveno-beli su odlučili da iskoriste klauzulu iz ugovora sa američkim internacionalcem, prenosi  Mozzart Sport i zadrže ga u klubu. Vajt koji se prošlog leta preselio iz Panatinaikosa na Mali Kalemegdan, ali se povredio  u septembru na meču sa bivši klubom.

Eron Vajt Zvezdin

Vajt je na pripremnom turniru u Minehu, doživeo strašan pad posle zakucavanja. Stradala mu je podlaktica, pa je odmah operisan. Vratio se krajem godine na teren, nije pokazao maksimum, ali su crveno-beli ipka odlučili da ga zadrže i iskoriste pomenutu opciju.

- Nisam dobro počeo, nisam dobro završio. Nije bila moja najbolja sezona. Šta reći? Morate da izvučete lekcije iz svakog iskustva. Bila je ovo čudna godina za mene, ali moram da pohvalim saigarače. Obožavam ih. Kada sezona ije dobra, lepo je imati ove momke tu i njihovu podršku -  rekao je nedavno Eron Vajt, a sada je dobio šansu da se dokaže.

 

Foto: Starsportphoto©

Eron Vajt ostaje u Zvezdi

Crvena zvezda je u ponedeljak pred Dejana Radonjića iznela ponudu o produžetku saradnje i oročila je do 30 juna.

Za igrač ABA lige Nikolu Kalinića  nezvanično se interesuje Barslona koja ga je "pikirala" i prošlog leta, ima mogućnost da ukoliko stigne adekvatna ponuda promeni sredinu. Crvena zvezda je ostala bez Ostina Holinsa, koji zvanično karijeru nastavlja u Makabiju. Klub su napustili Maik Cirbes, Nejt Volters i Dejan Davidovac.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija