• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2022

22:59 >> 23:00

GRCI PIŠU - RADONJIĆ POTPISAO ZA PANATINAIKOS! Iz Srbije stigao DEMANTI! Hoće li trofejni stručnjak ostati u ZVEZDI!?

Starsphoto

Crvena zvezda

GRCI PIŠU - RADONJIĆ POTPISAO ZA PANATINAIKOS! Iz Srbije stigao DEMANTI! Hoće li trofejni stručnjak ostati u ZVEZDI!?

Podeli vest

Grški mediji preneli su da je Dejan Radonjić potpisao za Panatinaikos, ali iz Srbije je ekspresno stigao demanti

Već danima se priča o budućnosti Dejana Radonjića na klupi Crvene zvezde. Ugovor crnogorskom stručnjaku je istekao, ali je regionalni i srpski šampion ponudio produžetak saradnje trofejnom treneru. Radonjić ima nekoliko dana da se izjasni, a na stolu ima ponudu i Panatinaikosa. 

Grčki mediji su tokom dana preneli informaciju da je Radonjić odbio Crvenu zvezdu i već potpisao ugovor sa klubom iz Atine. Ipak, "Sportklub" prenosi da se to nije dogodilo. 

Crveno-beli su, podsetimo, u utorak dali rok 52-godišnjem treneru da do kraja meseca odluči da li prihvata ponuđene uslove za ostanak na Kalemegdanu. Određeni domaći mediji javili su da se ne radi o novcu i visini plate već o tome da Radonjić želi pojačanja u timu za narednu sezonu. 

Foto: Starsportphoto©

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio je da je Radonjiću ponuđen novi ugovor. Ipak, trofejni stručnjak zatražio je garancije za formiranje jakog tima, prenosi "Sportklub". To se posebno odrazilo nakon odlaska Voltersa, Holinsa, Davidovca i najverovatnije Nikole Kalinića. 

Atinski Zeleni zasad se ne oglašavaju, ali grčki mediji navode da bi u naredna 24 sata nešto moglo da se dogodi. Podsećamo, Radonjić je u karijeri pored Zvezde vodio Budućnost i Bajern iz Minhena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija