• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2022

19:00 >> 21:56

ZVEZDA PREGAZILA NIŠLIJE! Novajlije blistale! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA PREGAZILA NIŠLIJE! Novajlije blistale! (VIDEO)

Podeli vest

U okviru 1. kola Superlige Srbije, Crvena zvezda je na svom terenu ubedljivo savladala Radnički iz Niša sa 4:0

Početak iz snova imali su izabranici Dejana Stankovića na otvaranju nove sezone Superlige Srbije! Već u 3. minutu poveo je šampion naše zemlje pošto je precizan sa bele tačke bio Aleksandar Katai! 

Njegovom pogotku prethodio je momenat kada je Tolordav igrao rukom u svom šesnaesetrcu. Igra se rasplamsala, Radnički nije došao sa belom zastavom i imali su gosti i te kako prilike za gol!

 

Foto: Starsportphoto

 

Nisu imali sreće Mitrović i Petrov, dva puta je stativa spasila Borjana, a u 25. minutu lepim pogotkom novajlija Kangva je zatresao mrežu Nišlija! Nije se dugo čekalo na novi gol, Milan Pavkov je samo pet minuta kasnije krunisao odličnu akciju Kataija i Ivanića pogotkom!

Uživali su gledaoci u fudbalskoj predstsavi, videli dva projektila Ivanića i isto toliko pogođenih prečki do kraja prvog dela susreta, a na semaforu je stajalo 3:0 kada je sudija odsvirao kraj prvog dela susreta!

Tamo gde je stala, nastavila je Crvena zvezda i u drugom poluvremenu! Već u 47. minutu durgi novajlija, Osman Bukari, upisao se u srtrelce i povisio na 4:0!


Do kraja meča nije bilo promene rezultata i nema sumnje da će zvezdaši imati lepe snove ove noći! Razgoropadili su se i Crvena zvezda i Partizan koji su na otvaranju sezone izbušili mrežu rivaala, a ako se po jutru dan poznaje, čeka nas uzbudljivo prvenstvo!

Podsetimo, fudbaleri Partizana pobedili su Javor sa ubedljivih 4:0!

 

CRVENA ZVEZDA-RADNIČKI NIŠ 4:0 (3:0)

Stadion: Rajko Mitić            Sudija: Milan Mitić 

Strelci: Katai 3 (p), Kangva 25, Pavkov 30, Bukari 47

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić - Kangva, Kanga - Bukari (od 71. Mustafa), Katai, Ivanić - Pavkov (od 71. Sanogo).

RADNIČKI NIŠ: Drobnjak - Aksentijević, Tolordava, Mlađović, Jovičić - Pejović, Mićibući (od 46. Marjanović) - Dimić, Mitrović, Jovanović (od 58. Tomić) - Petrov 

 

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

87. minut: Mustafa je pokušao iz mrtvog ugla, ab ila je to teška pozicija iako je prošao Drobnjaka, nije bio precizan...

80. minut - Izuzetno nezanimljiva utakmica sada!

70. minut - Bukari i Pavkov su napustili teren, a umesto njih su u igri Sanogo i Mustafa!

65. minut- Zatišje na "Marakni"... opao je tempo i nema mnogo uzbuđenja.

58. minut: Sivić je dao šansu Tomiću i Štuliću umesto Jovanovića i Petrova.

56. minut-  Katai je pokušao iz srca šesnaesterca da pogodi mrežu, ali je poslao loptu pored desne stative...

54. minut: Preti Zvezdi bivši igrač partizana, Aksentijević, koji je šutirao sa desnog boka, ali pravo u Borjana.

52. minut - Ponovo se u strelce upisao Bukari, ali gol nije priznat zbog ofsajda!

47. minut - GOL! Odmah pogodak na startu drugog poluvremena! I Osman Bukari se upisao u strelce na debiju nakon asistenicje Ivanića!

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj prvog dela susreta! 3:0 vodi Zvezda

Foto: Starsportphoto

Osman Bukari

43. minut - Projektil Ivanića!  Drugi put danas pogađa prečku jedan od najboljih igrača šampiona Srbije

40. minut - Mitrović je pokušao nakon centaršuta Jovanovića, ali je lopta završila preko prečke.

38. minut -  Rodić je pretrpeo blažu povredu, ali je posle kratke intervencije lekara ponovo ušao u igru.

34. minut -Strahinja Eraković je prekršajem zaustavio Petrova i zaradio javnu opomenu

33. minut - Sada je Bukari istrčao kontru, ali je golman Radničkog na vreme izleteo, pa je na oko 30 metara od svog gola izbio loptu ispred novog igača šampiona Srbije

30. minut - GOL! Milan Pavkov je krunisao pogotkom lepu akciju Kataija i Ivanića! 3:0!

25. minut - GOL! Novajlija Kangva je raspalio po lopti i duplirao prednost debitantskim golom! Dva minuta ranije je Ivanić pogodio prečku

21. minut -  Stefan Mitrović je i te kako inspirisan. Poslao je sa levog krila loptu na drugu stativu odakle je Jovanović šutirao, a Borjan se okliznuo, ali je lopta završila pored gola.

18. minut - Rasplamsala se igra u potpunosti! Pravo nadmetanja u Ljutice Bogdana. Iako Radnički ima gol zaostatka vrlo dobro igra!

13. minut - Radnički je opasniji rival, a ponovo je Sava Petrov zapretio, ali je pogodio stativu i to dva puta!

10. minut - Bez bele zastave su ušli gosti u duel, Petrov je pripretio, ali je mreža domaćina ostala mirna.

9. minut- Novajlija u Zvezdinom dresu, Bukari, oprobao je udarac sa levog krila, ali je Drobnjak uspeo da prosledi loptu u korner, a posle udarca iz ugla Radnički je imao kontru, ali je pokušaj Mitrovića odbranio Borjan.

3. minut - GOL! KATAI JE POSTIGAO POGODAK SA BELE TAČKE!! 

2. minut -  Izveo je slobodan udarac Katai, lopta je završila u mreži, ali je sudija dosudio penal jer je pre toga Tolordava igrao rukom!

20:02- Počeo je meč na stadionu "Rajko Mitić".

Standings provided by SofaScore LiveScore

19:11- Dejan Stanković je odlučio da od prvog minuta šansu ukaže novajlijama Kingsu Kangvi i Osmanu Bukariju, dok je pozicija napadača pripala Milanu Pavkovu.

19:00 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Crvena zvezdaž-Radnički.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija