• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2022

16:08

KANGVA ODUŠEVLJEN DELIJAMA! Gledao sam snimke, ali ovo...

Starsportphoto

Crvena zvezda

KANGVA ODUŠEVLJEN DELIJAMA! Gledao sam snimke, ali ovo...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu niški Radnički rezultatom 4:0 (3:0) u meču prvog kola Superlige Srbije.

Golove za Crvenu zvezdu postigli su Aleksandar Katai u trećem, Kings Kangva u 25, Milan Pavkov u 31. i Osman Bukari u 47. minutu.

- Odličan početak za mene. Odradili smo fenomenalne pripreme, vredno trenirali i izuzetno mi je drago što se rezultat našeg napornog rada vidi već na početku šampionata. Brzo sam se uklopio u ekipu, odlično se razumem sa saigračima, a gol koji sam postigao verujem da je samo jedan u nizu. Imao sam još nekoliko dobrih prilika, što mi mnogo znači zbog samopouzdanja. Očekuje nas mnogo izazova u narednom perodu, uskoro i kvalifikacije za Ligu šampiona, polako podižemo formu i bićemo spremni za sve što nas očekuje - rekao je Kangva. 

Foto: Starsportphoto

Pojačanje iz Tule je govorio i o navijačima Crvene zvezde koji su ispunili Marakanu u velikoj meri na premijeri nove sezone. 

- Oduševljen sam navijačima, imao sam priliku da pogledam snimke i vidim kako izgleda kada je Marakana puna. Bili su fenomenalni tokom čitave utakmice protiv Radničkog iz Niša, voleo bih da ih bude više i da zajedno ostvarujemo ciljeve. Očekujemo u subotu ispunjenije tribine i još bolju našu realizaciju, potrudićemo se da postignemo i na sledećem meču veliki broj golova u kojima će uživati svi zvezdaši - podvukao je Zambijac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17