• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

21.07.2022

13:28

INFORMER SAZNAJE! Nikola Maksimović ne dolazi u Crvenu zvezdu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

INFORMER SAZNAJE! Nikola Maksimović ne dolazi u Crvenu zvezdu!

Podeli vest

Fudbaler Nikola Maksimović ne dolazi u Crvenu zvezdu, saznaje Informer

Spekulisalo se minulih dana da bi Nikola Maksimović mogao da se vrati u redove šampiona Srbije, ali od toga neće biti ništa, što je nagovestio i sportski direktor Mitar Mrekela prilikom promocije Aleksandra Pešića.

Maksimović se ne vraća u Zvezdu

Mrkela ja tom prilikom bio vrlo karatak i jasan na pitanje da li ima nešto novo povodom dolaska Maksimovića na Marakanu.

- Ne! - kazao je Mitar Mrkela, a Informeru je potvrđeno da do dogovora nije došlo i da se dezanfivac neće vratiti u Ljutice Bogdana.

Činilo se da je transfer Maksimovića iz Đenove u Leće gotova stvar, ali je došlo do preokreta. Povremeni štoper reprezentacije Srbije želeo je da se vrati u Srbiju iz porodičnih razloga, kako su naveli Italijani i imao je želju da se vrati u Crvenu zvezdu u kojoj je igrao u sezoni 2012/13,ali ga nećemo videti u dresu šampiona Srbije, bar kako sada stvari stoje. 

Foto: Starsportphoto©

Nikola Maksimović

Maksimoviću je Leće trebalo da bude četvrti klub u Seriji A. Srpski defanzivac krenuo je 2013. godine od Torina, zatim nastupao za Napoli, pa Đenovu iz koje se sprema da ode godinu dana pre isteka ugovora.

Crvena zvezda je u ponedeljak potvrdila transfer Stefana Mitrovića iz Radničkog iz Niša, a sredu je ugovor potpisao Aleksandar Pešić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija