• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2022

12:29

ZVEZDA U RETRO DRESOVIMA! Pogledajte kako izgledaju! " Da oživimo duh blistave istorije našeg kluba"

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

ZVEZDA U RETRO DRESOVIMA! Pogledajte kako izgledaju! " Da oživimo duh blistave istorije našeg kluba"

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda predstaviće na meču protiv Mladosti (nedelja, 21.00, Arena) treću garnituru dresova za akutelnu sezonu

U pitanju je retro model po uzoru na onaj iz sezone 1988/89.godine.

- Retro stil je ponovo u modi, nova garnitura gostujućih dresova je stigla! Po uzoru na dres iz sezone 1988/89, odlučili smo da redizajniramo novo odelo našeg tima i na taj način oživimo duh blistave istorije našeg kluba - navodi se u saopštenju tima iz Ljutice Bogdana.

Tim Dejana Stankovića će pokušati da na tom meču iskoristi novi kiks Partizana i odvoje se od "večitog" rivala na četiri boda prednosti.

 


- Svi smo na slatkim mukama, ali to je stav Crvene zvezde kao kluba, da se raste iz dana u dan, da se jača konkurencija na svakom mestu i da se podmladi tim. To je naš prirodni put i zadovoljan sam, a svakako da je dobro biti na slatkim mukama kada imaš fenomenalnu grupu igrača koja može da iznese godinu na leđima. Na nama je samo da napravimo pravi odabir. Što se tiče novajlija, možemo ih očekivati na terenu. Naravno, treba još koji dan da se naviknu na ambijent, rad i na ono što tražimo od njih. Mitrović je u takmičarskom ritmu, tu nema problema. Pešić je odigrao dve prijateljske utakmice po 45 minuta, posle imao prehladu koja ga je odvojila od terena, a sa nama je odradio tri treninga. Svakako ga možemo očekivati - rekao je Dejan Stanković pred utakmicu u nedelju.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija