• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2022

23:57

NISAM MOGAO DA SPAVAM PRED UTAKMICE, OVO JE CRVENO-BELO SLOVO! Stanković otkrio kako se oseća nakon VELIČANSTVENE pobede!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

NISAM MOGAO DA SPAVAM PRED UTAKMICE, OVO JE CRVENO-BELO SLOVO! Stanković otkrio kako se oseća nakon VELIČANSTVENE pobede!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su sa 5:0 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika na Marakani

Nešto više od 40.000 navijača pratilo je evropsku premijeru Crvene zvezde i duel sa Pjunikom, a Dejan Stanković i njegovi izabranici častili su sve prisutne na stadionu sjajnom predstavom. Srpski šampion slavio je sa 5:0 i praktično rešio pitanje prolaska u plej-of. Ipak, Stanković ističe da će Zvezda biti maksimalno fokusirana i u revanšu. 

- Mnogo lepo veče, osećala se pozitivna emergija, dobra tenzija. Nisam spavao pre utakmice, to mi se retko dešava. Ovo je crveno-belo slovo. Bio sam šokiran kad sam video skoro pun stadion, avgust je, ljudi su na odmorima. Ali ljubav prema Zvezdi je pobedila. Ostavićemo analizu za drugu priliku, ali nemam ja šta mnogo da zamerim. Koliko god da smo favoriti, morate da oznojite svaku pobedu. Krenuli smo dobro, dali gol, euforija, pa zatišje, trebalo nam je vremena da se povežemo nekih 15ak minuta. Pobediti bilo koga u 3. kolu kvalitikacija 5:0 nije lako. Imamo veliku prednost, ali moramo biti pravi i u revanšu. Nećemo ići na ekskurziju nego da odigramo takmičarsku utakmicu i pobedimo - rekao je Dejan Stanković na konferenciji. 

Tokom letnjeg prelaznog roka Crvena zvezda je angažovala Kingsa Kangvu, Osmana Bukarija i Stefana Mitrovića, a sva trojica su se večeras upisala u strece na evropskoj premijeri. Ipak, nešto slabiji protiv Pjunika bili su Mirko Ivanić i Aleksandar Katai. 

- Naša dva direktora su odradila fenomenalan posao. Doveli su tačno igrače kakvi nam trebaju. Našli smo ravnoteđu između desne i leve strane. Moderan fudbal bez brzine je nemoguće igrati. Hvala direktorima što su doveli Stefana Mitrovića. On je veliki profesionalac, ima prostora da napreduje, tek je na 60 odsto. Momak igra u dva pravca. Katai i Ivanić su i dalje mnogo bitni za ovaj tim zvezde. Oni pomere ravnotežu. Svi igraci su bitni i važni. Da smo ove godine kretali od 1. kruga, odmah bismo na kraju prošle sezone počeli da igramo utakmice. Zvezda je napravila odličan koeficijent i lakše je ovako, kad smo imali četiri utakmice u prvenstvu i stigli smo da se zategnemo - dodao je strate Crvene zvezde. 

Foto: Starsportphoto

Imao je Stanković šta da kaže Osmanu Bukariju, a dotakao se i Strahinje Erakovića koji nije trenirao četiri dana pred utakmicu sa Pjunikom. 

- Bukariju čestitam, želim mu da zadriži ovaj nivo i u narednim utakmicama. Igrao sam sa Klaudiom Lopezom, možda je on približno brz kao Bukari. Što se tiče Erakovića, on nije trenirao četiri dana. Milunović i Pešić maltene nisu radili do sada. Pešićevi golovi će doći, zadovoljan sam kako je igrao - objasnio je Stanković. 

Crveno-beli su bili ofanzivni i ponovo igrali bez klasičnog zadnjeg veznog. Ipak, Stanković u tome ne vidi problem budući da veruje svojim izborima i igračima na terenu. 

- Verujem mojim momcima, igramo bez klasične šestice, negde ti da, negde oduzme. Imamo u rosteru više igrača, negde dobijemo sa plejom ispred odbrane, negde gubimo. Prezadovoljan sam kako je odbrana igrala iza lopte - jasan je trener crveno-belih. 

Za kraj, Stanković je iskoristio priliku da čestita rođendan najmlađem sinu. 

- Izvinjavam se mom najmlađem sinu Aleksandru kom je danas 17. rođendan. Nisam mu čestitao do sada. Ale, srećan rođendan ljubavi - podvukao je Stanković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija