• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

07:19

STANKOVIĆ NAPRAVIO ŠOU! Oborio bih Bukarija na zemlju...RUKAMA, NOGAMA

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ NAPRAVIO ŠOU! Oborio bih Bukarija na zemlju...RUKAMA, NOGAMA

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su veliki korak ka Ligi šampiona, ubedljivom pobedom protiv Pjunika (5:0) praktično su već u Beogradu završili posao

Ostalo je još da puleni trenera Dejana Stankovića u revanšu, koji je za sedam dana, potvrde plasman u plej-of Ligu šampiona. 

Bukari kao brzi Gonzales

Dejan Stanković nije krio da je zadovoljan prikazanom partijom svojih fudbalera na Marakani protiv Pjunika. Ali, Osman Bukari je ukrao šou Mirku Ivaniću i Aleksandru Kataiju, koji su nas navikli na maestralne partije. Delije su dobilke novog ljubimca.

Činilo se da je u prvom poluvremenu na terenu brzi Gonzales, čuveni crtani junak. Tako je Bukari ostavljao rivale iza sebe, da se u prašpini pitaju šta se dešava. Naterao je 40.000 ljudi da mu skandira prezime. Grmela je "Marakana", dok rivali nisu mogli ništa Bukariju, da bi ga zaustavili morali su prvo da ga stignu. Ali, ništa im nije pomagalo, Dejan Stanković sve je nasmejo posle meča dok je pričao o Bukariju. 

Oborio bih ga na zemlju

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković bi srušio Bukarija, ali ne bi prošao

Konkretan i direktan. Uvek utakmica izbavi nekog pojedinca. Ja bih voleo da on stalno bude na ovom nivou. Možda je Klaudio Lopez sa kojim sam igrao bio igrač te brzine. Srećom pa nisam čuvao tako brze igrače. Verovatno bih ga uhvatio i oborio na zemlju, bilo kako. Rukama, nogama... - otkrio je nekadašnji fudbaler Zvezde, Lacija i Intera.

Stanković je nakon meča hvalio i mladog Mitrovića, koji je postigao poslednji pogodak na meču.

- Ne verujem da je Mitrović na 50 odsto. On ima mnogo prostora da napreduje. Brzina, direktan, konkretan, radi u dva pravca. Još nisam video njegove limite -  rekao je trener Zvezde.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija