• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

14:02

Ljubimac DELIJA besan napustio teren! TREBA LI NJEGOVA REAKCIJA NAKON MEČA DA BRINE!?  (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ljubimac DELIJA besan napustio teren! TREBA LI NJEGOVA REAKCIJA NAKON MEČA DA BRINE!? (FOTO)

Podeli vest

Dobio je ovacije i aplauze koje nikada neće zaboraviti Milan Pakov kada je u 69. mninutu ušao u igru umesto Aleksandra Pešića u utakmici protiv Pjunika, ali najefikasniji strelac Superlige Srbije je ljut napustio teren, a mnogi su bili u nedoumici razmišljajući šta je razlog tome

Prisutni su jasno mogli da vide, ali od buke ne i da čuju zašto je Pavkov bio ljut nakon utakmice sa Pjunikom.

Milan Pavkov ljut

Jedni misle da je razlog promašena šansa u samom finušu, dok su drugi ubeđeni da se ne slaže sa činjenicom da treba da greje klupu iako je strelac koji je u najboljoj formi u našem elitnom rangu!

Ko je do kraja pratio televizijski prenos, mogao je u pojedinim kadrovima da "uhvati" neraspoloženog Pavkova koji je negodovao, ali je ostala misterija da li se ljutio na sebe što se nije upisao u strelce ili na stručni štab što je ponovo ostavljen po strani.

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov je besan napustio teren posle pobede protiv Pjunika

Njegovo nezadovoljstvo bilo je vidljivo i tokom pozdrava sa Dejanom Stankovićem, kao i dok je išao kretao ka severnoj tribini gde je tešio i Aleksandar Dragović.

Delije ga obožavaju, pevaju mu pesme, a on je nebrojeno puta dokazao da na njega može uvek da se računa, bio to Liverpul, Milan ili bilo koji tim domaćeg šampionata... Bilo kako bilo, Zvezda ima fenomnenalan napad, a nema sumnje da će Stanković učiniti sve da održi sjajnu atmosferu i pruži podšku ubojitom napadaču šta god da je bio razlog nezadovoljstva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija