• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

14:08

MRKELA IMA NEVEROVATNE VESTI ZA NAVIJAČE! Stižu nova pojačanja, Zvezda ne staje!

Starsportphoto

Crvena zvezda

MRKELA IMA NEVEROVATNE VESTI ZA NAVIJAČE! Stižu nova pojačanja, Zvezda ne staje!

Podeli vest

Crvena zvezda nije završila prelazni rok, poručio je sportski direktor šampiona Srbije Mitar Mrkela posle promocije Iraklija Azarova

Crvena zvezda je ovog leta dovela Kingsa Kangvu, Osmana Bukarija, Nemanju Milunovića i Aleksandra Pešića, dok je u nedelju promovisan Irakli Azarov.

Nije gotov prelazni rok

U pitanju je levi bek iz Gruzije, koga je Zvezda pratilai na kraju "aktivirala" njegovu klauzulu od 300.000 evra koja ide na račun njegovog kluba Dinamo Batumija.

Prelazni rok još nije gotov... Videćemo da li će biti nešto u skorijoj budućnosti, sve zavisi od odlazaka - poručio je sportski direktor Mrkela na današnjem predstavljanju.

Zvezda ima već u planu koga bi dovela na mesto desnog beka, vidno oslabljenog ovog leta odlaskom Milana Gajića, dok se sve češće može čuti i da bi jedan zadnji vezni bio od pomoći Dejanu Stankoviću, posebno ako se tim plasira u Ligu šampiona.

Foto: Starsportphoto

Irakli Azarov i Mitar Mrkela

- Ne samo protiv Pjunika, nego još i četiri utakmice u prvenstvu, mislim da smo pokazali skroz drugačiju stranu od onoga što smo imali prethodnih godina. Dobili smo na raznovrsnosti i možemo na više načina da zapretimo svima - rekao je Mitar Mrkela.

Zvezda u utorak od 19 časova gostuje Pjuniku u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, na Marakani je bilo 5:0, pa sada crveno-beli treba samo rutinski da odrade posao. U plej-ofu je potencijalni rival Makabi Haifa, pošto su Izarelci u prvom susretu sa 4:0 pobedili Apolon.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija