• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2022

07:34

DOGOVOR JE PAO! 2.000.000 evra Zvezda daje za Stankovićevu želju!

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

DOGOVOR JE PAO! 2.000.000 evra Zvezda daje za Stankovićevu želju!

Podeli vest

Defanzivni vezista Šerifa Edmund Ado (22) pojačaće redove srpskog šampiona Crvene zvezde

Iako su se odužili pregovori Crvene zvezde i Šerifa oko transfera Edmunda Ada posao će biti završenu narednih nekoliko dana.

U toku jučerašnjeg dana je bilo najave, a definitivno je postignut i usmeni dogovor srpskog i moldavskog šampiona o pozajmici veziste iz Gane na godinu dana, uz otkup ugovora za 2.000.000 evra - saznaje Mozzart sport!

Inače, Dejan Stanković je slao upravi Crvene zvezde posle prošlogodišnjeg nesrećnog dvomeča protiv Šerifa iz Tiraspolja poruke poput:

Foto: Starsportphoto

 

- Igrač sa brojem 21 je top! Voleo bih da imam tog momka u timu. Taj momak radi mnogo dobrih stvari u veznom redu.

Nisu ostali nemi Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, pa su nastavili da pojačavaju već jak tim! Adov dolazak bi i definitivno značio da Seku Sanogo, kom ističe ugovor predstojeće zime napusti crveno-bele i do kraja tekućeg prelaznog roka. Svakako se Kings Kangva ugnezdio u najboljem timu...

Foto: Starsportphoto

 

Ado zbog želje da dođe u Crvenu zvezdu nije igrao za Šerif protiv Viktorije Plzenj u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u kojima je njegov klub dvaput poražen pa će se u borbi za Ligu Evrope sastati sa Pjunikom!

Foto: Starsportphoto

 

Moldavci su bukvalno primorani da mu usliše tu želju iako ga ugovor veže do leta 2024. Upravo zbog toga su i insistirali na obeštećenju većem od 2.000.000 evra i procentima od naredne prodaje, ali su izgleda ublažili zahteve i pristali na pozajmicu. On prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Šerifa u istorijskom plasmanu kluba u Ligu šampiona i senzacionalnoj pobedi nad Realom u Madridu (2:1).

Čeka se, ipak, još pismena potvrda iz Tiraspolja...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija