• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

19:00 >> 22:55

ZVEZDA PROKOCKALA POBEDU! Meč pun preokreta pripao Makabiju! Šampion Srbije na "Marakani" mora da juri trijumf! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Crvena zvezda

ZVEZDA PROKOCKALA POBEDU! Meč pun preokreta pripao Makabiju! Šampion Srbije na "Marakani" mora da juri trijumf! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prvi meč plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Makabi Haife, a u uzbudljivom meču punom preokreta poraženi su izabranici Dejana Stankovića sa 3:2

Au kakav meč u Izraelu! Očajno je ušla Crvena zvezda u duel sa šampionom ove zemlje, a u uvodnim minutima postojao je samo Makabi na terenu! 

Ruku na srce, viđen je jedan bljesak u 11. minutu, Bukari je sjajno uposlio Pešića, ovaj raspalio po lopti, ali ona na veliku žalost navijača Zvezde nije pogodila mrežu!

Totalnu dominaciju krunisao je Pjero golom u 18. minutu i izazvao ludnicu na "Sami Ofer" stadionu! Haziza se poigrao sa Rodićem, potom je zakasnio i Milunović, stigla je lopta do Pjeroa, koji je okrenuo Erakovića i na kraju matirao Borjana za 1:0!

 

Foto: printscreen

 

Pokazali su izabranici Dejana Stankovića još jednom da su sposobni za velike stvari! Nisu spustili gard, nego su krenuli još jače! Igrao se 27. minut kada je lopta zakačila Pešića posle udarca Kataija! Posvetio je napadač gol ćerkici Lenki koja se danas rodila gestikulirajući na cuclanje cucle! 

A onda muk u 39. minutu na prepunom stadionu! Pešić je odlično povukao po levoj strani, poslao do Ivanića, ovaj do Bukarija, a onda savršena lopta u prostor za Kangu! Precizan je bio Gelor, a usledio je dobro poznati salto...Na pauzu se otišlo sa dve lopte u mreži domaćina i jednim u golu gostiju.

Drugo poluvreme donelo je glavobolju Stankoviću! Imao je sve u svojim rukama šampion Srbije, ali je dopustio da prokocka prednost, a ispusti i remi!
 

U 51. minutu viđen je novi gol Pjeroa posle centaršuta Hazize! Samo deset minuta kasnije ponovo je Zvezda gubila! Za samo deset minuta je domaćin preokrenuo rezultat a strelac gola za 3:2 je bio Šeri. Kasnili su defanzivci šampiona Srbije u blok što je skupo kaznio igrač izraelskog tima.

Slavio je domaćin na kraju sa 3:2, a sada prostaje crveno-belima da pred punom "Marakanom" u revanšu sledećeg utorka u istom terminu daju poslednji atom snage i ostvare cilj!

 

MAKABI HAIFA - CRVENA ZVEZDA 3:2 (1:2)

Stadion: Semi Ofer                              Sudija: Karlos del Kero Grande (Španija)

Strelci: Pjero 18, 51, Šeri -  Pešić 27, Kanga 39.

MAKABI HAIFA: Koen - Sandgren, Goldberg, Planić, Kornu - Ali Mohamed, Lavi, Šeri - Haziza, Pjero, David.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Eraković, Dragović, Milunović, Rodić - Kangva, Kanga - Bukari, Ivanić, Katai - Pešić.

 

UŽIVO:

Drugo poluvreme:

Kraj! Pobeda domaćina 3:2

90. minut - Umalo da kiks Planića iskoristi Ben! Još pet minuta do kraja susreta!

88. minut - Sve je manje vremena za Zvezdu...

85. minut: Centrirao je Kangva, a odbrana Makabija nije reagovala kako je želela,  pa se Koen našao na mukama. Ipak, lopta je završila u korneru. Kangva je bio u centru pažnje i posle kornera, šutirao je nakon prekida ali neprecizno.

81. minut: Pao tempo igre, makabi čuva prednost...

76. minut: Odlična šansa za domaćina! Kontra Makabija, ali je Borjan bio oprezan i na vreme je istrčao pa je otklonio opasnost ispred Hazize.

72. minut - U igri su Sanogo i Ben, Ivanić i Pešić izlaze...

69. minut  - Izašao je dvostruki strelac Pjero, požalio se na povredu! U igri je Rukavicija

66. minut: Uspeo je Acili iz prvog kontakta sa loptom da zapreti Borjanu! Zvezda je primila tri gola prethodne samo protiv Rendžersa u gostima...Uskoro ulazi Sanogo...

62. minut: Uveo je Barak Bakar Acilija i Menahema umesto Kornua i Davida.

61. minut - GOL! Ponovo Zvezda gubi! Za samo deset minuta je domaćin preokrenuo rezultat a strelac gola za 3:2 je Šeri. Kasnili su defanzivci šampiona Srbije u blok što je skupo kaznio igrač izraelskog tima.

60. minut: Požalio se Bukari na povredu pa je Stanković odmah reagovao drugom izmenom. U nastavku će po krilu delovati Stefan Mitrović.

56. minut - Dejan Stanković reguje! Umesto Aleksandra Kataija šansu je dobio Slavoljub Srnić pa će se crveno-beli iz formacije 4-2-3-1 transformisati u 4-3-3 kako bi pokušali da preuzmu primat na sredini terena.

53. minut - Paklen tempo je ponovo nametnuo Makabi!

51. minut - GOL! Novi gol Pjeroa posle centaršuta Hazize...Ponovo smo na početku!

50. minut - Budi se publika ponovo na "Sami Ofer" stadionu! Malo su bili demoralisani posle pogotka Kange, ali daju snagu svojim ljubimcima sada...

47. minut - Žuti karton za Bukarija! Prva javna opomena večeras...

46. minut - Počeo je drugi deo deo susreta u Haifi...

Prvo poluvreme:

 

 

45. minut - Kraj prvog dela susreta! Rezultat raduje...

Foto: Printscreen You Tube

 

42. minut - Probudila se Zvezda! Ima sve u svojim rukama! Čeka se još bušenje Kataija i Ivanića!

39. minut - GOOOOL! Vodi Zvezda! Kanga je strelac! Sjajna akcija Zvezde! Pešić je odlično povukao po levoj strani, poslao do Ivanića, ovaj do Bukarija, a onda savršena lopta u prostor za Kangu! Precizan je bio Gelor, a usledio je dobro poznati salto...
 

37. minut - Otišao je na zagrevanje Slavoljub Srnić...

35. minut - Sjajna šansa za Pešića, ma fenomenalna! Ipak, odrbanio se Makabi, odmah krenuo u kontru i Borjan  je sada izašao kao pobednik...

30. minut: Uh šta je sada promašio Bukari...Imala je Crvena zvezda zicer za preokret. Dobro je probio Rodić, Ivanić spustio za Bukarija, a ovaj iz sve snage šutirao sa 11-12 metara! Ipak, lopta je prohujala preko prečke...

27. minut GOOOL! Pešić je strelac! 1:1! Zakačila je lopta Pešića posle udarca Kataija! Posvetio je napadač gol ćerkici Lenki koja se danas rodila gestikulirajući cuclu! 

25. minut: Katai je iznudio prvi korner za Zvezdu, ali se ništa epohalno nije desilo posle njega. Usledila je i kontra za Makabi, šutirao je David, ali ostaje isti rezultat

 

18. GOL! Strelac je Pjero! Zasluženo vodi domaćin... Haziza se poigrao sa Rodićem, potom je zakasnio i Milunović, stigla je lopta do Pjeroa, koji je okrenuo Erakovića i na kraju matirao Borjana - 1:0

15. minut - Ispao je sada iz igre Eraković, okliznuo, se, a pomogao je Kangva i sprečio da Makabi iz odlične šanse ugrozi Borjana! Zabrinjavajuće lako domaćini dolaze do gola Zvezde...

11.minut- KAKVA ŠANSA! Bukari je sjajno uposlio Pešića, ovaj raspalio po lopti, ali ona na veliku žalost navijača Zvezde nije pogodila mrežu! Igrao je Zvezdin napadač u Izraelu i odlično poznaje ovaj klub, stadion, navijače...

7. minut - Brza i direktna igra tima iz Haife! Za sada su agilniji i konkretniji domaći igrači! Nisu sada iskoristili korner...

5. minut: Opasan je domaćin... Sada je dobar bio Milunović na centaršut sa leve strane i otklonio opasnost ispred Pjeroa. Usledio je faul Kange nad Alijem Muhamedom na oko 35 metara... Nije bilo opasnosti!

2. minut - Krenula je odmah na protivnički gol Crvena zvezda, ali nije pronašao Osman Bukari nikoga centaršutom. Malo je falilo da kontra preko Pjeroa urodi plodom! Ipak, dobro ga je zatvorio Eraković... Mora odrbana Zvezde da bude opreznija...

1. minut - Počeo je meč u Haifi! 

Stigla je podrška iz FSS-a...

 

 

Očekuje se da svakog trenutka počne meč...

20:45 - Navijači Makabija zadali su zadatak Delijima!  Nema sumnje da će im navijači Zvezde uzvratiti u Beogradu!

20:29 - Navijači Crvene zvezde se jedva vide iz novinarske lože! Liči na "golubarnik" mesto gde se nalaze, a ima ih oko 300.
 

Foto: Informer

 

20:22 - Kako javlja naša reporterka Jelena Nedeljković, atmosfera je sjajna. Svi igrači Zvezde su na terenu, zvižde im i pevaju svoje pesme domaći navijači. Sve se zeleni na "Sami Ofer" staidonu...

20:15 - Dejan Stanković deli savete Radovanu Pankovu pred punim stadionom...

20:00 - Dočekani su igrači Zvezde zvižducima...

19:55 - Bliži se meč, a atmosfera je sve vrelija....

19:45 - Barak Bahar je čovek koji već ima pet šampionskih titula kao trener, a uspešan je bio i sa Hapoel Ber Ševom, gde je prvi trofej osvojio sa 36 godina, a onda je nastavio da briljira u Haifi! Njegov život je zbog ljubavi prema fudbalu obeležio i jedan skandal...

Foto: REUTERS/Ammar Awad

 

19:35 - Dejan Stanković i Barak Bahar izvešće najjače satave! Nema sumnja da nas očekuje sjajna fudbalska predstava! 

Foto: Informer

 

19:22 - Za ovu priliku biće promovisana treća garnitura dresova. Izabranici Dejana Stankovića pojaviće se na terenu stadiona Sami Ofer u plavoj garnituri.

Foto: Informer

 

19:11 - Iz minuta u minut pristiže sve više ljudi. Znaju Dejan Stanković i njegovi puleni da ih očekuje vreo doček...

19:03 - Informer će pokušati da vam dočara atmosferu u prelepom izraelskom gradu...

19:02 - Kako naša reporterka javlja, fenomenalna je atmosfera dva sata uoči meča! Veliki broj ljudi se se okupio, pevaju, jedu, piju i sa nestrpljenjem iščekuju meč sa crveno-belima!

19:01 - Nema sumnje da cvreno-bele čeka "pakao" na krcatom, velelepnom stadionu "Sami Ofer", gde će Makabi bodriti 28.000 ljudi.

19:00 - Dobro veče i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Makabi Haifa - Crvena zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Izmena Katai-Srnić je dokaz da Stanković nikad neće postati "veliki" trener. Takvu izmenu ne bi napravila ni moja baba.

Kurto

pre 1 godinu

Mašinerija zaribala.Zdravlje iduče godine biće bolje.Napred Zvezda

Bojan

pre 1 godinu

Obzirom da više golovi u gostima ne predstavljaju prednost, Zvezdi je potrebno dva gola razlike za prolaz u grupnu fazu Lige šampiona. Ima nade, mada nisu uopste najvna ekipa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15