• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

23:16

PEŠIĆ SUROVO ISKREN: BILI SMO NAIVNI! Krenuli smo panično, ali... (VIDEO)

Printscreen You Tube

Crvena zvezda

PEŠIĆ SUROVO ISKREN: BILI SMO NAIVNI! Krenuli smo panično, ali... (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prvi meč plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Makabi Haife, a u uzbudljivom meču punom preokreta poraženi su izabranici Dejana Stankovića sa 3:2

Strelac prvog gola za crveno-bele Aleksandar Pešić, nije želeo da traži alibi u vremenu koje je bilo preteško za igru!

- Bilo je sparno, ali to ne treba biti izgovor! Kako nama, tako i njima! Krenuli smo panično, primili gol, onda smo okrenuli u našu korist sve! Šteta - rekao je popularni Šilja i nastavio:

- Drugo poluvreme smo naivno ušli! Znali smo da će izaći visoko, primili smo drugi i treći gol naivno! Ima revanš u Beogradu, spremamose za to!

Prokomentarisao je i svoj gol, jer ga je lopta praktično pogodila.

- Mislim da smo trebali u prvom poluvremenu da iskoristimo dve, tri situacije ! To je fudbal, treba biti na pravom mestu - zaključio je Aleksandar Pešić.

Slavio je domaćin na kraju sa 3:2, a sada prostaje crveno-belima da pred punom "Marakanom" u revanšu sledećeg utorka u istom terminu daju poslednji atom snage i ostvare cilj!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 1 godinu

Zvezda ima aktivan rezultat uprkos lošoj igri, kad je igrala pas igru imala je više šanse, da su nastavili tako dali bi im još 2 gola. Nije mi jasno kako to nije video Stanković... Ok idemo dalje...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija