• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2022

12:25

SRBIN OTVORIO DUŠU ITALIJANIMA: Da, mi Srbi smo LJUTI zbog onoga kroz šta smo prošli! Progovorio o Zvezdi i Novaku...

Crvena zvezda

SRBIN OTVORIO DUŠU ITALIJANIMA: Da, mi Srbi smo LJUTI zbog onoga kroz šta smo prošli! Progovorio o Zvezdi i Novaku...

Podeli vest

MIloš Vulić, fudbaler Peruđe i nekadašnji igrač Crvene zvezde je u intervjuu za italijanske medije progovorio o teškom periodu svog naroda, ali i o bivšem klubu i srpskom asu Novaku Đokoviću

Upitan je odmah rođeni Kruševljanin kakav je osećaj igrati na "Marakani" u Beogradu.

- Ne mogu to da kažem rečima, morate biti tu da to doživite, neverovatna atmosfera. Posebno u Ligi šampiona! Zaglušujuće je i neprekidno navijanje, svi pevaju od početka do kraja - rekao je Vulić za La Nacione.

Foto: starsport

 

Upitan je Vulić da kaže nešto i o derbiju protiv Partizana.

- Utakmica koja je kao život. Svi pričaju o tome i postoji čak takmičenje ko ima više pristalica i čiji su navijači bolji, ali iskreno, Crvena zvezda je drugog nivoa.

Usledilo je neobično pitanje...

Izgleda da ste vi Srbi uvek ljuti?

- Da, istina je, mi smo ljuti zbog onoga kroz šta smo prošli u ratu i sav taj bes ulivamo u ono što radimo. Međutim, mimo toga odlučni smo i imamo pobednički mentalitet!

Foto: starsport

 

To se vidi i u tenisu sa Đokovićem.

- Da, on je veliki šampion i pratim ga jer mi se sviđa, on predstavlja našu zemlju na najbolji način i ne propuštam nijedan meč!

Pamti Vulić debi u seniorskoj reprezentaciji.

- Najveća emocija koju sam imao bio je moj san od kada sam počeo da igram.

Pričao je i o Ligi šampiona.

- Jedinstvena atmosfera, zaista razumete važnost takmičenja kada se suočite sa timovima kao što su Bajern Minhen i Totenhem!

Za kraj se opredelio i za svoj najlepši gol u karijeri.-

Sa Napretkom iz Kruševca protiv subotičkog Spartaka. Vodili smo 3-3 posle 90. Bio sam leđima okrenut ka golu i kada dobijem loptu odmah se okrenem i šutiram u dalji ugao golmana za 4-3. finale".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija