• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2022

16:42

AVDIJA OTKRIO IZRAELCIMA: Ako Makabi primi rano gol, NEĆE MOĆI DA IZDRŽI! Ovo je durga planeta, a Srbi su uvereni da...

Crvena zvezda

AVDIJA OTKRIO IZRAELCIMA: Ako Makabi primi rano gol, NEĆE MOĆI DA IZDRŽI! Ovo je durga planeta, a Srbi su uvereni da...

Podeli vest

Legendarni bivši košarkaš Crvene zvezde, Zufer Avdija, prokomentarisao je za izraelske medije revanš između Zvezde i Makabija

Proslavljeni Zufer ističe da su navijači Zvezde ubeđeni u prolaz u grupnu fazu Lige šampiona i da će slaviti nakon meča koji se igra u 21 čas!

- Srbi su uvereni da je rezultat iz prve utakmice dobar za njih, sigurni su da će nošeni publikom proći dalje. Ova utakmica donosi mnogo novca, a on je za klub veoma važan.  Bio sam na utakmicama Arsenala i Barselone gde je bilo 100.000 gledalaca. Ovo što se dešava u Srbiji iz perspektive publike je nešto drugo. To što se dešava na fudbalskim utakmicama tamo je nešto što do sada niste videli, to je druga planeta - kaže Avdija.

Foto: FK Crvena zvezda

 

U meču u Haifi Izrealci su slavili 3:2, a Avdija upozorava šta gostujuća ekipa ne sme da dopusti crveno-belima.

- Makabi ne sme da primi gol na početku. Ako se to desi oni neće moći da izdrže pritisak koji ih očekuje na terenu. Ako prebrode te uvodne minute onda će moći da igraju. Sve zavisi od početka utakmice, ali su šanse 50:50.

Zvezda za ovaj susret sprema spektakularnu koreografiju, pa su navijači apelovali da svako ko nema crvenu ili belu jaknu ili duks (zavisno od sektora), da preko nje obuče crvenu ili belu majicu kako bi koreografija uspela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija