• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2022

16:10 >> 16:21

INFORMER SAZNAJE - MILOJEVIĆ MENJA STANKOVIĆA! Zvezda ANGAŽOVALA novog TRENERA!?

Starsportphoto

Crvena zvezda

INFORMER SAZNAJE - MILOJEVIĆ MENJA STANKOVIĆA! Zvezda ANGAŽOVALA novog TRENERA!?

Podeli vest

Srpski stručnjak Miloš Milojević novi je trener Crvene zvezde, saznaje "Informer.rs"

Ekspresna reakcija sa Marakane! Dejan Stanković je danas podneo ostavku na mesto trenera, a srpski šampion nije dugo čekao već je odmah predstavio njegovog naslednika. Kako Informer ekskulzivno saznaje, novi trener Crvene zvezde biće Miloš Milojević! Perspektivnog stručnjaka na Marakani čeka dvogodišnji ugovor.

Foto: Starsportphoto©

Pre godinu dana Dejan Stanković bio je na izlaznim vratima Crvene zvezde i tada je kao prvi naslednik označen upravo Miloš Milojević. Ipak, tada je popularni Deki ostao, a talentovani stručnjak nedugo zatim preuzeo švedskog velikana - Malme. 2021. godine nije došlo do saradnje, ali sada jeste! 

Milojević je na startu nove sezone preuzeo Malme, ali je nakon eliminacije od Žalgirisa u Evropi dobio otkaz u Švedskoj. 

Foto: Starsportphoto

Miloš Milojević je u Srbiji postao "poznat" kada je angažovan kao prvi pomoćnik Dejana Stanković. Ipak, posle jedne godine Marakani otišao je u Švedsku i napravio velike uspehe na klupi Hamarbija. Srpski trener je izuzetno cenjen Skandinaviji, a mnogi smatraju da je bio "mozak" Crvene zvezde na startu Stankovićevog mandata. 

Pet dana pred večiti derbi uprava je ostala bez trenera, ali je očigledno Stankovićev naslednik odavno bio pozat. Prvi pik Miloš Milojević će uskoro stići u Beograd i ozvaničiti saradnju sa Crvenom zvezdom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milam

pre 1 godinu

A sta ceka terzic izgleda da tu bitangu treba fizicki najuriti i to sto falje od beograda da nebude uzor mladjima on je najveci parazit u zvezdi

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija