• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2022

07:09

NAVIJAČI ZVEZDE BESNI NA LJUBIMCE POSLE DERBIJA: Sramota, imam noćne more, umesto da letiš i dokusuriš ih...

Starsportphoto

Crvena zvezda

NAVIJAČI ZVEZDE BESNI NA LJUBIMCE POSLE DERBIJA: Sramota, imam noćne more, umesto da letiš i dokusuriš ih...

Podeli vest

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde podelili su bodove u 168. večitom derbiju, odigrali su 1:1 u okviru devetog kola Superlige Srbije

Tokom prvog poluvremena Zvezda je bolju igru krunisala pogotkom, ali su se crno-beli probudili tokom drugog dela utakmice i anulirali učinak gostiju.

Osman Bukari je prelepim udarcem u 27. minutu doveo u vođstvo šampiona Srbije, dok je domaćin u 55. minutu preko Bibrasa Natha sa bele tačke izjednačio i postavio konačan rezultat.

Zvezdini navijači nisu zadovoljni ovakvim ishodom. Delije su očekivale pobedu, neki čak i ubedljivi, pa su na društvenim mrežama bili bez milosti prema ljubimcima. Posebno su bili ljuti nedostatkom svežine kod nekolicine igrača, pa se iz tog razloga pribojavaju duela u Ligi Evrope, prvi meč je već 8. septembra sa Monakom.

 

 

 

 

 

 

Eraković i Rodić nisu oduševili navijače.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ni uprava kluba nije pošteđena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trener Zvezde Miloš Milojević zna šta je bilo potrebno Zvezdi za pobedu.

- Kako je utakmica prošla nisam nezadovoljan. Poštujem jedan bod, poštujem Partizan kao protivnika, tako da ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, ali nisam ni 100 odsto zadovoljan. Mislim da smo imali momenat da dobijemo, što bi nam dalo samopouzdanje za dalje, ali opet kažem zadovoljan sam momcima i zalaganjem - rekao je Milojević.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Tviterasi su mahom komoleksasi. Lazna imena i prave se pametni. Lako tako.

Pera

pre 1 godinu

Ista grupa funkcionere decenijama siromašan klub bogati funkcioneri sve je jasno! Jedan veliki zvezdaš "voli"mosad titov igrač( broz je jrvrein iz mađarske kao I njegov naslednik koi je preuzimao vlast još za brozovog života soros tito2)! Titov makabi pobedio autogolom u 90 minuti naravnokreacija mosada!

Rale

pre 1 godinu

Bukari je sjajan, ostala "pojačanja" nisu donela kvaltet neophodan za Crvenu zvezdu. Stanković je to shvatio i otišao. Crvena zvezda nema bekove i ubojitog i tipičnog centarfora. Pešić nije tipičan, odličan je napadač iz drugog plana. Ohi je oteran bez ikakvog razloga. Kulibali je cepanica. Nagomilani su vezni fudbaleri što stvara nezadovoljstvo među igračima s obzirom da nijedan fudbaler koji vredi i veruje u sebe ne voli da guli klupu.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

ЕВИДЕНТНО ЈЕ ДА СТАНКОВИЋ НИЈЕ СПРЕМИО ЕКИПУ КАКО ТРЕБА .''ДИШЕМО НА ШКРГЕ''.БЕЗ ЦЕНТАРФОРА И БЕЗ БЕКОВА ВИ МИСЛИТЕ У ЕВРОПУ???ЈОШ СА ТОТАЛНО ЕСПРЕМНИМ КАТАЈЕМ И ИВАНИЋЕМ.ИВАНИЋА СТЕ ЈОШ ПРОШЛЕ ГОДИНЕ ТРЕБАЛИ ПРОДАТИ.ЕРАКОВИЋА ИСТО. И ДА СЕ УПРАВА,ПОД ХИТНО,ИЗЈАСНИ ЗАШТО ЈЕ ОТЕРАН ОХИ,А ДОВЕДЕН ДРБОСЕЧА !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija