• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.09.2022

15:01

NEDOVIĆU JE OVO NEREALNO! Još nisam svestan, vratile su mi se emocije!

kkcrvenazvezda

Crvena zvezda

NEDOVIĆU JE OVO NEREALNO! Još nisam svestan, vratile su mi se emocije!

Podeli vest

Znam šta se od mene očekuje, spreman sam da budem lider tima, imam dovoljno iskustva za to, pripremam se u glavi za sve što sledi i jedva čekam, rekao je novi-stari košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović

Nedović se u redove srpskog i regionalnog šampiona vratio posle 10 godina internacionalne karijere, juče je odradio prvi trening sa ekipom, a danas se družio sa navijačima na Malom Kalemegdanu, gde je počela prodaja sezonskih ulaznica.

- Nerealno, sad kad sam prilazio, vratila su se sećanja. Još nisam svestan da sam tu sada, sve mislim uskoro krećem negde za inostranstvo. Kada istrčim prvi put pred navijače, kad odigram prve minute, tad ću biti svestan. Spreman sam za sve, znam i da ovde nije lako. Razgovarao sam i sa trenerom Vladom Jovanovićem, mlad je, svi zajedno moramo da da radimo za isti cilj- izjavio je Nedović novinarima na Malom Kalemegdanu.

Foto: Starsportphoto

 



Srpski reprezentativac nosiće broj 26, koji mu je, kako je rekao prirastao srcu u Panatinaikosu. Kada je u pitanju povreda zbog koje nije igrao u osmini finala Evropskog prvenstva protiv Italije istakao je da je sada sve u redu.

- Počinjem sa radom, mogao sam i pre, ali nije bilo potrebe za žurbom. Uzeli smo vreme da sve saniramo. Ne treba mi puno, bio sam u trenažnom procesu sa reprezentacijom. Biću top za prvo kolo u ABA ligi- naveo je Nedović i dodao da je Srbija prošla u završnicu bio bi na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću u polufinalu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija