• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2022

13:47

TRI PRSTA I ŠAJKAČA! Šou Zvezdinog novajlije, odmah je kupio navijače!  (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

TRI PRSTA I ŠAJKAČA! Šou Zvezdinog novajlije, odmah je kupio navijače! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil, koji je letos iz Emporio Armanija došao u redove šampiona Srbije i ABA lige, na Evroliginom danu posvećenom medijima pozirao je sa šajkačom i podignuta tri prsta

Crveno-beli sezonu u elitnom evropskom klupskom takmičenju počinju 7. oktobra duelom sa aktuelnim prvakom Evrope, Anadolu Efesom. Utakmica u Istanbulu će početi u 19:30 časova.

Zvezdu u subotu očekuje prvi ovosezonski meč, protiv MZT-a u ABA ligi. Trener Zvezde Vladimir Jovanović je prokomentarisao poraz protiv Olimpijakosa od 39 razlike.

- Mi smo odigrali sedam prijateljskih utakmica, pet smo pobedili dve smo izgubili. Na nekim smo izgledali dobro, na nekima ne, ali to je pripremni period – period kada treba da sagledamo neke stvari, da bi znali šta treba da popravljamo. Mi smo izvukli pouke u svim lošim trenucima i nadam se da će to da nam pomogne - kazao je Jovanović, koji poručuje da nema razloga za brihu. 

Foto: Starsportphoto

 

- Nisam zabrinut, apsolutno. Mislim da ne bi bilo ni normalno, ni dobro da sada izgledamo najbolje i da sada igramo našu najbolju košarku. Očekujem da ćemo svaki dan da budemo bolji, a da ćemo najbolju košarku da igramo kada to najviše bude trebal

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija