• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2022

19:46

MAGIJA OD MAGIKA! Katai POCEPAO malu mrežicu, ODE Zvezda na TRI RAZLIKE! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

MAGIJA OD MAGIKA! Katai POCEPAO malu mrežicu, ODE Zvezda na TRI RAZLIKE! (VIDEO)

Podeli vest

Crvena zvezda nema milosti prema Ferencvarošu, pošto od 49. minuta izabranici Miloša Milojevića imaju tri gola razlike

Da je Aleksandar Katai Zvezdin Magiko, potvrdio je u 49. minutu sjajnim potezom, kada je silovitim šutem "pocepao" malu mrežicu golmana Ferencvaroša, posle asistencije Marka Gobeljića.

Na taj način crveno-beli su pobegli na ogromnih 3:0 i sigurno grabe ka prvoj pobedi u Ligi Evrope.

Prethodno je Gelor Kanga u 27. minutu doneo vođstvo Milojevićevim izabranicima iz penala, da bi samo osam minuta kasnije Stefan Mitrović duplirao prednost srpskog šampiona protiv Mađarskog prvaka.

Nema sumnje da je ovo najbolje izdanje od starta sezone kluba sa Marakane na evropskoj sceni. Pobedom bi crveno-beli učinili da i evropsko proleće izgleda dostižnije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija