• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2022

14:50 >> 16:19

ODLIČNA GENERALKA PRED REVANŠ SA FERENCVAROŠOM! Gobeljić sa dva gola dokazao DA MU JE MESTO U ZVEZDI, CRVENO-BELI LAKO DO POBEDE PROTIV SPARTAKA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ODLIČNA GENERALKA PRED REVANŠ SA FERENCVAROŠOM! Gobeljić sa dva gola dokazao DA MU JE MESTO U ZVEZDI, CRVENO-BELI LAKO DO POBEDE PROTIV SPARTAKA!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Spartak iz Subotice na domaćem terenu rezultatom 3:0 u meču 14. kola Superlige Srbije

Obe ekipa su snažno ušle u meč, igrali su veoma otvoren fudbal, ali ipak Zvezda je prednjačila.

U 19. minutu meč, Marko Gobeljić je pogdio za prednost posle sjajne akcije čiji su glavni akteri bili Katai i Kangva.

Posle njihovog dodavanja, sjajno se snašao Marko Gobeljić uputio šut kojije zakačio Bogdanović, ipak gol se piše Gobeljiću.

Nije stao Zvezdin bek, dočepao se lopte posle izvedenog kornera i u 37. minutu meča je duplirao prednost Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

Samo tri minuta kasnije, Crvena zvezda je povisila prednost ponovo posle uspešnog izvođenja kornera.

Lopta je sve preletela, stigla na drugoj stativi do Kingsija Kangve koji levom nogom smestio loptu u gol.

U drugom poluvremenu gledali smo nešto sporiji ritam igra, razigrali su se i igrači Spartaka, međutim, Zvezdina defanziva je bila sigra.

Napravio je maksimalan broj izmenu Miloš Milojević u drugom poluvremenu, kako bi odmorio ključne igrače pred meč sa Ferencvarošom u četvrtak u Ligi Evrope

CRVENA ZVEZDA - SPARTAK 3:0 

Stadion: Rajko Mitić. Sudija: Nikola Đorđević

Golovi: Gobeljić (19, 37), Kangva (40)

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Srnić, Eraković, Dragović, Gobeljić - Mijailović, Kangva, Kanga (od 45. Prucev) - Katai, Ben - Pešić.

SPARTAK: Manojlović - Tanasin, Bogićević, Ostojić, Vitorović - Šimura, Tumbasević - Bijelović, Đurović, Srećković - Hrstić

 

TOK MEČA

KRAJ MEČA

92. minut - Crveni karton dobija Lazar Stajković zbog grubog starta nad Veljkom Nikolić

84. minut - Centaršut Pruceva za Kangvu, ali neuspešan je glavom bio Zvezdin igrač

82. minut - Pao je Mitrović u šesnaestercu, ali ipak bez faula

70. minut - Prva šansa za Pruceva u dresu Crvene zvezde

69. minut - Pogodio je Obradović za Spartak, ali gol je poništen zbog ofsajda

60. minut - Velika šansa za Spartak! Obradović je pokušao glavom, ali spretno brani Borjan

53. minut - Prva ozbiljnija prilika za Spartak, ali nije mogao Srećković da šutne na gol

47. minut - Pokušaj Kangve iz velike daljine

46. minut - Drugi poluvreme u toku

POLUVREME

40. minut - Novi gol! Kingsi Kangva je pogodio za 3:0. Posle kornera Kange, lopta je sve preletela, stigla na drugoj stativi do Kangve koji levom nogom smestio loptu u gol

37. minut - Marko Gobeljić  je duplirao prednost Zvezde! Posle kornera, na loptu je iz odbitka naleteo Gobeljić i ponovo pogodio mrežu gostiju i doneo Zvezdi 2:0.

30. minut - Dosta dominatnija Zvezda na terenu

21. minut -  Pogađa Katai, ali podignuta je zastavi, u pitanju je ofsajd

19. minut - GOOOOOL! Marko Gobeljić pogađa za prednost Zvezde! Katai je odigrao kratko Kangvi, zatim je dobio loptu nazad, nakontoga je lopta došla do Gobeljića koji je matirao protivničkog golmana. Lopta je u putanji zakačila Vitorovića, ali gol se piše na Gobeljića

16. minut - Oba tima igraju  veoma otvoreno

9. minut - Srđan Mijailović je šutirao iz velike daljine, gađao je drugi ugao, ali je lopta otišla pored stative

2. minut - Gobeljić je bio u prodoru, ali želeo je da centrira, ali je poslao loptu pravo u Manojjlovića. Nakon toga gosti prete preko Srećkovića, ali odbrana Zvezde uspešno interveniše u svom šesnaestercu. 

1. minut - Utakmica je počela!

15.20 - Podsetimo se šta je trener Zvezde Miloš Milojević rekao pred ovaj duel:

Nama je prvenstvo prioritet, to smo pričali i pre utakmice protiv Ferencvaroša. Isti cilj ostaje i sada. Prioritet jedan, dva i tri je domaće prvenstvo. Evropa je "bonus" takmičenje koje volimo da igramo, a kada igramo, volimo i da ga pobedimo. Neće biti problema, mislim da je pobeda protiv Ferencvaroša podigla samopouzdanje ekipi. Da bi se to produžilo, moraju da nastave da igraju tako. Obaveza je da ih motivišemo za to - istakao je Milojević.

15.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog "Informera" posvećen utakmici 14. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Spartaka iz Subotice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija