• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2022

12:40

"EKSPLOZIJA" NA MARAKANI! Ljubimac Delija do kraja karijere ostaje u Zvezdi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

"EKSPLOZIJA" NA MARAKANI! Ljubimac Delija do kraja karijere ostaje u Zvezdi!

Podeli vest

Ljubimac navijača Gelor Kanga ostaće do kraja karijere u redovima Crvene zvezde

Gelor Kanga će potpisati novi ugovor do jula 2025. godine sa šampionom Srbije, a produžetak ugovora najverovatnije znači da će karijeru završiti u crveno-belom dresu.

Došao je u redove Zvezde 2016. godine, a brzo je postao heroj navijača, kada je golovima protiv Krasnodara doneo grupnu fazu evropskog takmičenja crveno-belima posle mnogo čekanja. 

Foto: Starsportphoto

Gelor Kanga

U prvom mandatu je igrao za Crvenu zvezdu od 2016. do 2018. godine, za to vreme je odigrao 59 mečeva i dao 13 golova. Uzeo je jednu titulu prvaka Srbije, a onda je prodat Sparti iz Praga. Tu je ostao dve i po godine, a onda se kao slobodan igrač u julu 2020. godine vratio u Beograd.

Pod vođstvom Dejana Stankovića je igrao sjajno, ali je znao i da pravi probleme. Sve što Kanga radi mora da podigne prašinu, ako ne postiže spektakularne golove, onda juri saigrače po terenu, provocira protivnike, a zna i da se posvađa sa trenerom.

Pre nekoliko dana postigao je fantastičan pogotkom u meču Lige Evrope sa Ferencvarošem. Njegova "bomba" protiv Mađara mnoge je podsetila na onu koja ga je i proslavila, na gol dat Krasnodaru. 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija