• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2022

15:07

NAVIJAČI ZVEZDE JOŠ NISU UŠLI U MAĐARSKU! Policija ih pretresa, kučići njuše! GLEDAJU IM I TETOVAŽE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NAVIJAČI ZVEZDE JOŠ NISU UŠLI U MAĐARSKU! Policija ih pretresa, kučići njuše! GLEDAJU IM I TETOVAŽE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (21.00) u Budimpešti igraju meč četvrtog kola H grupe Lige Evrope, a navijači koji su krenuli put glavnog grada Mađarske još nisu ušli u zemlju naših severnih suseda.

Najveći deo srpskih navijača nije ušao u Budimpeštu i neće do 16 časova. Onda će biti sprovedeni u fan zonu kod stadiona, pa tribina i kasnije nazad iz bezbednosnih razloga. 

Po gradu nema ljudi sa obeležjima kluba, ali može da se čuje srpski. Uglavnom su tu oni koji su došli u svojoj režiji i bez karata, pa sad pokušavaju da nađu karte, ali ne ide. Nije rasprodat ceo stadion, ali ne mogu da kupuju sa srpskim i crnogorskim pasošima.

Foto: Starsportphoto©

Navijači su sad na nekih 70, 80 kilomerara od Budimpešte, ssve vreme ide policija sa njima, preseca ih, kučići im njušili automobile, gledali tetovaže i slično da bi kasnije mogli da ih prepoznaju. 

Ima oko 70 auta, nikom ne daju da se izdvaja, nema svraćanja na pumpe i slično. Među njima ima onih koji imaju plaćene hotele, ali ih večeras neće videti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija