• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2022

11:24

NEDOVIĆ SE BORI, KOŠARKAŠI HOĆE DA BUDU UZ FUDBALERE PROTIV MONAKA: Trening nam je za vreme utakmice, ali sad ću da ih pritisnem

informer

Crvena zvezda

NEDOVIĆ SE BORI, KOŠARKAŠI HOĆE DA BUDU UZ FUDBALERE PROTIV MONAKA: Trening nam je za vreme utakmice, ali sad ću da ih pritisnem

Podeli vest

Košarkaši Zvezde u petak igraju sa Monakom, dan ranije od 18.45 fudbalere očekuje meč sezone sa domaćinom (RTS 1, Arena 1) a Nemanja Nedović se nada da će gledati šampione Srbije

Košarkaši i fudbaleri u sredu zajedno putuju u Monako, a Nemanja Nedović ima posebnu misiju pre meča u petak (21.00)

- Neće fudbalerima biti lako, ovo im je ključna utakmica. Koliko sam shvatio potrebno im je 2:0, najgore je kada ne zavisi sve od tebe. Želim im sreću, da slavimo zajedno - kazao je Nedović pred polazaku Monako i dodao da se bori da košarkaši gledaju fudbalere Zvezde.

- Borim se za to, mislim da će nama da znači, da gradimo timsku atmosferu. Ali, imamo problem oko termina za trening, dali su nam za vreme fudbalske utakmice. Sad ću da ih pritisnem još malo - našalio se Nedović.

Juventus nije izborio nikat fazu Lige šampiona, što je teško palo Nemanji Nedoviću. 

- "Ubo" si me sa tom temom, veliki sam navijač, ali se dešava loša sezona - nasmejo se Nedović.
 

Standings provided by Sofascore

 

Zvezda se u šestom kolu Evrolige u petak od 21.00 sastaje sa Monakom.

- Očekuje nas  teška utakmica, Monako igra sjajno ove sezone, imaju 4-1 u Evroligi, sjajnu ekipu... Mislim da je budžet duplo veći u odnosu na prošlu sezonu i na svakoj poziciji imaju po dva evroligaška igrača. Neće biti lako. Pokušaćemo da na leđima ove dve pobede u Evroligi i ABA  nastavimo taj dobar niz i vratimo se u Beograd sa pobedom - rekao je Nedović.

Navijači crveno-belih biće uz fudbalere sa Monakom u četvrtak, a očekuje se da posete i košarkaše dan kasnije.

- Nadam se. Nemam tu informaciju, ali se nadam da će biti naših navijača. To je mala hala gde svaki navijač znači, tako da se radujem tome

Nedović se tek pre dve utakmcie vratio iz povrede.

- Osećam se dobro. Iz utakmice u utakmicu će biti sve bolje i bolje. I dalje nisam blizu maksimuma, potrebni su mi treninzi i utakmice, tako da me raduje što pobeđujemo kako sam se vratio.

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija