• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.11.2022

20:01

PRINC HARI ZNA DA JE ZVEZDA BILA ŠAMPION EVROPE! Najpoznatiji srpski telohranitelj o ljubavi prema crveno-belom timu: TO DATIRA OD MALENA! (VIDEO)

Informer

Crvena zvezda

PRINC HARI ZNA DA JE ZVEZDA BILA ŠAMPION EVROPE! Najpoznatiji srpski telohranitelj o ljubavi prema crveno-belom timu: TO DATIRA OD MALENA! (VIDEO)

Podeli vest

Verni navijač Crvene zvezde Goran Dželatović bodriće svoj klub protiv Monaka

Najpoznatiji srpski telohranitelj Goran Dželatović na početku razgovora sumirao koja su mu gostovanja bila najbolja kada su u pitanju utakmice Crvene zvezde.

- U Minhenu je bila sjajna atmosfera 2019. godine. Nadjačali smo Nemce,a bilo na 200 ili 300, bilo je kao na Marakani. Liverpul i Totnhem su takođe bila dobra iskustva - rekao je Goran Dželatović.

Mnoge poznate ličnosti je čuvao Goran Dželatović, a među njima je princ Hari.

- Princ Hari zna da smo bili šampioni 1991. godine. On je video moju tetovažu na ruci i povezao sa Svetim NIkolom, zbog toga što se tako zove stadionu Bariju na kom smo osvojili titulu, a ja sam mu objasnio da mi je to slava. Zna mnogo o nama, pričala smo mnogo o sportu - istakao je on.

Zatim je govorio o šansama Zvezde u sutrašnjem meču.

- Očekujem tri boda, nije Monako kao što je nekada bio.

Govorio je i o svom i životu i neobičnoj profesiji kojom se bavi.

- Ja sam jedna obična ličnost koja živi u Londonu i Monako, bavim se neobčinim poslom. Čuvam nepoznate i poznate ljude po celom svetu, ja sam obična ličnost - rekao je Goran.

Ljubav prema Zvezdi traje jako dugo.

- Ljubav prema Zvezdi datira od malena. Moj tata je takođe bio veliki navijač Crvene zvezde - kaže on.

Na kraju je je pričao koliko je opasno njegovo zanimanje.

- U Londonu je dosadan, a Avganistanu i Meksiku je jako opasan. U Monaku je reci dosadan, ali zanimljiv.

Goran Dželatović je 12. novembra imati konferenciju povodom povodom filma o njegovom životu "Ajkula sa ljudskim likom".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija