• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.S.

05.11.2022

11:01

MENADŽERI O NEUSPEHU SRPSKOG ŠAMPIONA U EVROPI: Zvezdi za LŠ potreban ozbiljan remont! Kataiju su jedva čekali da vide leđa...

insider/tanjug

Crvena zvezda

MENADŽERI O NEUSPEHU SRPSKOG ŠAMPIONA U EVROPI: Zvezdi za LŠ potreban ozbiljan remont! Kataiju su jedva čekali da vide leđa...

Podeli vest

Ranko Stojić i Zoran Stojadinović saglasni su u oceni da crveno-beli moraju da osveže igrački kadar za sledeću sezonu u Evropi! Kad izgubiš sve utakmice na strani u grupi, jasno je da si opravdano poslednji na tabeli, kaže Stojić

Crvenoj zvezdi za potencijalno takmičenje dogodine u Ligi šampiona neophodan je ozbiljan remont ekipe i osveženje na brojnim pozicijama, poručili su fudbalski menadžeri Ranko Stojić i Zoran Stojadinović, koji je svojevremeno bio i sportski direktor kluba sa "Marakane".

Ekipa trenera Miloša Milojevića izboriće direktan plasman u elitno takmičenje ukoliko do kraja Superlige Srbije odbrani sedam bodova prednosti u odnosu na večitog rivala Partizan.
Aktuelni prvak države okončao je evropsku odiseju kao poslednjeplasirani tim H grupe Lige Evrope. Dalje su prošli Ferencvaroš i Monako, dok će Trabzon takmičenje nastaviti u Ligi konferencija.

Foto: Starsportphoto

 
Nedostaje lider

Stojić smatra da su rezultati merilo trenutnog stanja i da tim koji je izgubio sve mečeve na gostovanjima mora da se pomiri sa činjenicom da ne poseduje kvalitet za bolji rezultat.

- Kad izgubiš sve utakmice na strani u grupi, izgubiš i od Makabija u kvalifikacijama za Ligu šampiona na strani, to je jasan znak da si na tom nivou. Šest utakmica je dovoljno da se pokaže kvalitet. Videli ste da je Porto u Ligi šampiona krenuo sa 0:4 protiv Briža, pa je na kraju sve došlo na svoje. Zvezda može da igra dogodine u Ligi šampiona pod parolom važno je učestvovati - rekao je Stojić za Informer.

Nekadašnji golman Partizana, Dinama iz Zagreba i reprezentacije Jugoslavije veruje da crveno-belima nedostaje balans u veznom redu.

Foto: Starsportphoto

 


- Odbrana tako-tako. Kad je tu Dragović i kad je tu Milunović, oni su kvalitetni. Ostale pozicije možda mogu da se poprave, ali najveći problem je što nema balansa u veznom redu. Crvenoj zvezdi je potreban igrač kao što je Luka Milivojević, koji je lider, kapiten, trener na terenu i koji donosi balans. Kanga je nešto najbliže tome, najagilniji je, ali dosta se lopti gubi na sredini terena - istakao je Stojić.

 

Višak
Katai je odličan momak, ali u Alavesu su jedva čekali da mu vide leđa!
Zoran Stojadinović
Emotivna veza


Zoran Stojadinović govorio je o fudbalerima Crvene zvezde sa kojima je sarađivao.

- Dvojicu fudbalera Crvene zvezde odveo sam u Španiju. Jedan je Aleksandar Katai, koji je igrao u Alavesu. On je odličan momak, ali tamo su jedva čekali da mu vide leđa. Zašto? Jer nema ritam za ozbiljan fudbal. Isto je i sa Slavoljubom Srnićem, kog sam odveo u Las Palmas. Raskinuli su saradnju s njim. A to su dva igrača Zvezde koja su najstandardnija u poslednje dve sezone - izjavio je Stojadinović za Informer.

On je rekao da iz poštovanja prema klubu u kojem je nekad radio i ljudima koji sad vode Zvezdu neće ni da kaže javno šta mu leži na duši.


- Emotivno i poslovno sam vezan za taj klub. Bio sam i sportski direktor. Mitar Mrkela je moj kućni prijatelj. Zvezdan Terzić mi je takođe prijatelj i ne bi bilo lepo da ja njima pričam šta bi trebalo da rade - dodao je Stojadinović.


Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju u 15.30 (Arena 1 premijum) u 18. kolu Superlige dočekaće na "Marakani" Mladost iz Lučana. Crveno-belima sad preostaje da se što pre prebace na domaći kolosek, da zaborave na neuspeh u Evropi i nastave da čuvaju prednost na tabeli domaćeg šampionata.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
A KO STE VAS DVOJICA

pre 1 godinu

А да, ви сте они који одводе нашу децу већ од 16, 17 година. Ви сте штеточине и пијавице. Живите на туђој грбачи. Само штетите нашем фудбалу. Зато и филозофирате овде.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija