• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2022

14:51

ZVEZDA "OSAKAĆENA" U ISTANBULU! Jovanović: Sve smo ovo znali...

starsport

Crvena zvezda

ZVEZDA "OSAKAĆENA" U ISTANBULU! Jovanović: Sve smo ovo znali...

Podeli vest

Košarkaše Crvene u četvrtak očekuje meč 7.kola Evrolige protiv Fenerbahčea, jednog od favorita za najviši plasman

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Zadra rezultatom 98:96 u okviru šestog kola ABA lige, ali as crveno-belih Nemanja Nedović ne brine uoči meča Evrolige protiv Fenerbahčea (četvrtak, 18.00).

Zvezda će biti bez reprezentativaca Ognjena Dobrića i Luke Mitrovića, dok su pod znakom pitanja Stefan Marković, Branko Lazić i Miroslav Raduljica, koji su prethodnih dana imali problema sa virusom. Pred put u Istanbul trener crveno-belih Vladimir Jovanović je rekao:

Foto: starsport

 

- Imamo 10 igrača, muči nas i stomačni virus, nemamo i neke igrače koji su sa reprezentacijom, i sada od te priče da nas ima 16-17 ostali smo na 10 igrača. Videćemo u kakvom sastavu ćemo biti u Istanbulu, Stefan Marković je neizvestan da li će uopšte putovati sa ekipom. Ostali, još nekoliko njih su takođe imali simptome stomačnog virusa pre i tokom utakmice sa Zadrom. Ono što moramo da uradimo protiv Fenerbahčea, je energetski maksimum, da donosimo pametnija rešenja. Igraju atipično sa dve velike petice, dosta preuzimaju, teraju vas na ekstra pas…sve to znamo, pripremali smo, ali sve to treba da sprovedemo u delo - rekao je Jovanović i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Raspored nije lak, ali sve smo to znali, nadali smo da ćemo možda dobiti neku od tih utakmica, iako ni u jednoj nismo bili favoriti. To nije problem, problemi su druge prirode, nismo imali Nedovića, Vildoza je došao kasnije, mučile su nas povrede, igrali smo bez cele spoljne linije protiv Panatinaikosa…Mnogo toga što nas je sprečavalo da napredujemo. Mi smo praktično krenuli sa pripremama ponovo pre 7 dana- zaključio je trener crveno – belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Popaj

pre 1 godinu

Zvezda je u problemu od kada je ovog lakrdijasa Jovanovica neka budala dovela na klupu,, pitam se dali je Čovic stvarno glup kad je doveo ovog neznalicu ili je hteo nesto da ustedi polu pismen trener sa ovim igračima bi se prosetao kroz ABA ligu i uzeo titulu ovaj neče uzeti nista,,

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17