• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

17:45 >> 20:49

TITULA JE NA VIDIKU! ZVEZDA ISKORISTILA NOKAUT PARTIZANA! Slavlje šampiona na Banovom brdu, uz veliki peh! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

TITULA JE NA VIDIKU! ZVEZDA ISKORISTILA NOKAUT PARTIZANA! Slavlje šampiona na Banovom brdu, uz veliki peh! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na neugodnom gostovanju Čukarički u zaostalom meču 7. kola Superlige Srbije sa 2:0 i na taj način "pobegli" Partizanu, od kojeg sada imaju 10 bodova više

Spartak je senzacijom u Humskoj olakšao Crvenoj zvezdi, koja je bezbrižnije nego što je očekivala ušla u ovaj meč!

Trebalo bi da se desi čudo da Zvezda prokocka ogromnu prednost i ne osvoji šesti uzastopni pehar namenjen najboljem u elitnom rangu srpskog takmičenja. Iako je već u 11. minutu izabranike Miloša Milojevića zadesio veliki peh, kada je Alkesandar Pešić morao zbog povrede da napusti teren, uspeo je šampion Srbije da slavi pogotcima Kataija i Kangve i obezbedi mirnu luku pred poslednji ovosezonski izazov!

Foto: Starsportphoto

 

Moglo bi se reći da je Zvezdin Magiko najavio, a Kings Kangva overio dvocifrenu razliku u šampionskoj trci.

Rutinski je lider Superlige Srbije preskočio pretposlednji korak na jesenjem putu i osmom uzastopnom pobedom nad Čukaričkim materijalizovao poraz Partizana! 

Aleksandar Katai je golom u 37. minutu srušio snove domaćina da mogu do iznenađenja, a Kings Kangva je samo to potvrdio u 84. minutu susreta!  Ruku na srce mogao je rezultat da bude i ubedljiviji, pre svega zahvaljujući agilnoj Zvezdinoj desetci, ali je lopta nakon njegova dva odlična šuta jednom pogodila prečku, a drugi put spoljni deo mreže!

Treba istaći da je i golman Čukaričkog Mićović jedan od zaslužnijih što je samo jednom vadio loptu iz mreže, pošto je u nekoliko navrata bio uspešniji od ofanzivaca Zvezde, a najbolju priliku za gol porpustio je Mirko Ivanić.

U narednom kolu crveno-beli gostuju Radniku u Surdulici, dok će Čukarički ugostiti Mlados GAT.

ČUKARIČKI-CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:1)

Stadion: Čukaričkog                            Sudija: Srđan Jovanović

Sterlci: Katai 37, Kangva 84

Čukarički: Mićović - Stevanović, Drezgić, Kovačević, Tošić - Sisoko, Docić, Kovač - Ovusu, Ivanović, Badamosi.

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Milunović, Pankov, Rodić - Mijailović - Katai, Kanga, Ivanić, Mitrović - Pešić.

UŽIVO

Drugo poluvreme: 

90. minut - Kraj meča i zaslužena pobeda crveno-belih koji sada imaju možda i nedostižnih 10 bodova više u odnosu na večitog rivala!

84. minut GOL! Kangva je na asisteciju Ivanića duplirao prednost i rešio pitanje pobednika na Banovom brdu! 

80. minut - Ubacuje Kerkez Petkovića, Lukića i Rofana, izašli su Docić, povređeni Stevanović i Ivanović...

76. minut - Zatišje, popričino je mirno na terenu u drugom delu susreta...

72. minut - Dobar pokušaj "brđana" iz kornera! Želeo je Luka Adžić da uposli Drezgića na prvoj stativi, ali je na mestu bio Aleksandar Katai i raščistio opasnost pred svojim golom. 

67. minut - Interesantna situacija! Milojević menja Bukarija kojeg je ubacio u 14. minutu kada se povredio Pešić, a na terenu umesto njega Kings Kangva...

69. minut - Uspeo je Čukarički da se oslobodi pritiska crveno-belih i sada hita ka golu Zvezde. Badamosi je bio centralna figura u novom naletu domaćih, ali je Borjan uspeo da preseče pas ka stamenom napadaču. 

65. minut - Izuzetan pokušaj Nemanje Milunovića nakon još jednog kornera crveno-belih. Sela je lopta na nogu štoperu Zvezde, ali je Mićović sjajno intervenisao. Sudija Jovanović je nakon toga svirao i faul u napadu. Mreže još uvek miruju u drugom poluvremenu. 

Foto: Starsportphoto©

61. minut - Steže Crvena zvezda obruč oko gola Čukaričkog. Još jednom je Stefan Mitrović bio u centru pažnje, ipak, njegov udarac je blokirao Docić. Imaće Crvena zvezda novi korner, a loptu je u ugao namestio Gelor Kanga, bio je to lak posao za Novaka Mićovića - 0:1!

59. minut - Dobro su po strani kombinovali Stefan Mitrović i Mirko Ivanić, ali je Kovačević zaustavio nalet crveno-belih sa levog boka. 

54. minut - Udarac Đorđa Ivanovića iskosa sa leve strane. Bio je ovo drugi pokušaj igrača Čukaričkog danas...

53. minut - Umalo da dođe do tuče na terenu! Pokoškali su se Kovač i Kanga, počeli da se guraju,  ali su uleteli njihovi saigrači i sprečili nešto više! 

46. minut - Počeo je drugi deo meča!

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj prvog dela susreta!

40. minut - Borjan dobro interveniše ispred Badamosija. Iskusni čuvar mreže je pravovremeno istrčao

37. MINUT - GOL! KATAI JE SAVLADAO GOLMANA DOMAĆINA ZA TRENUTNIH ZVEZDINIH +10 ! Gelor Kanga je video da zvezdina desetka beži odbrani, poslao je dugu loptu na glavu iskusnog asa i usledilo je slavlje na Banovom brdu!

33. minut - Mićović brani šut Ivanića! Siguran je za sada golman Čukaričkog...

30. minut Crvena zvezda je sada bila najbliža golu. Katai se izborio za prostor da šutira, zategao je levicu, ali je pogodio prečku!

28. minut - Probao je Osman Bukari sa ivice šesnaesterca, ali brani Mićović

Foto: Starsportphoto

 

27. minut - Pokušao je Katai sa oko 20 metara iz slobodnog udarca, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže...

26. minut - Miladin Stevanović je požuteo zbog oštrog starta nad Mitrovićem

22. minut - Nema još uvek izglednijih prilika ni na jednoj strani...

18. minut - Zvezdin Magiko je pobegao sada mladom Kobačeviću, a ovaj ga je povukao za dres i dobio žuti karton...

13. minut -  Iz igre je izašao Pešić, umesto njega šansu dobio Osman Bukari, a Katai će sada biti najistureniji...

11. minut - Šteta i peh za Zvezdu! Aleksandar Pešić ne može da nastavi, uhvatio se za zadnju ložu, a Milojević je poslao Bukarija na zagrevanje.

10. minut - Sada se okliznuo Drezgić, do lopte je došao Aleksandar Pešić koji je krenuo sam ka golu, ali ga je Kovačević sprečio da se raduje... 

6. minut - Nema uzbuđenja. Čukarički pokušava da dođe do gola Crvene zvezde, vrše presing i ne dozboljavaju gostima da ih ugroze...

2. minut - Posle dobrog ubacivanja Gobeljića sa desnog boka, Katai je bio najviši, probao da uposli Stefana Mitrovića, ali se ovaj nije najbolje snašao na petercu

1. minut - Počeo je meč na Banovom brdu

18:20 - Zvezda neočekivano bez velikog pritiska ulazi u ovaj meč, jer je Partizan nokautiran u Humskoj od Spartaka (0:1)! 

18:15 - Veliko iznenađenje u Humskoj! Luka Bjelović je strelac za Spartak! U ovom momentu Zvezda ima 7 bodova više u odnosu na crno-bele, a ukoliko ostane ovako, a šampion pobedi Čukarički biće to velikih 10 bodova prednosti!

18:10 - Pobeda nad Čukaričkim garantovala bi Zvezdi miran zimski san! Posebno jer je u Humskoj još uvek 0:0 u meču koji Partizan igra sa Spartakom, a u toku je 84. minut 

17:45 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete da pratite dešavanja sa meča Čukarički-Crvena zvezda.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija