• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2022

12:10

NAVIJAČI ZVEZDE BESNI! Rasprodate karte za derbi, neće biti Delija u Areni

Starsportphoto©

Crvena zvezda

NAVIJAČI ZVEZDE BESNI! Rasprodate karte za derbi, neće biti Delija u Areni

Podeli vest

Partizan u četvrtak od 20.30 u Areni dočekuje Crvenu zvezdu u prvom evroligaškom večitom derbiju

Bilo je najava da bi moglo da dođe do razmene karata i da budu navijači oba tima, ali to neće biti slučaj.

- Sve ulaznice su rasprodate za prvi, istorijski, večiti derbi u Evroligi. Pored 11.500 sezonskih ulaznica, sve dnevne karte su rasprodate, a kao nagradu za vernost svi kupci dnevnih karata imaće besplatan ulaz za meč ABA lige protiv FMP-a 19. decembra - navodi se u saopštenju kluba.

Prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović je gostujući u jutarnjem programu TV Prva pre nekoliko dana  rekao je da će ulaz u najveću dvoranu na Balkanu da bude obezbeđen i za pristalice Crvene zvezde.  Međutim, kako je objavljeno na sajtu Partizana, gostujućih navijača ipak neće biti.

Partizan napominje da će gostujući tim prema propozicijama dobiti mesta koja se nalaze u produžetku gostujuće klupe i da nikakvog drugog mesta na kojem će se gostujući navijači u dvorani okupljati neće biti - navodi se u saopštenju sa sajtu kluba.

Foto: Starsportphoto©

 

NavIjači Crvene zvezde su zbog toga pobesneli, pa podsećaju na izjavu prvog čeveka crno-belih koji je pre nedelju dana rekao da će nivo 400 biti otvoren za navijače crveno-belih.

- Mi ćemo nivo 400 otvoriti za gostujuće naviječ, nećemo da se ponašamo kao Barsleona prema našim navijačima. Ali je mnogo važno da utakmica protekne u miru, da ćemo sve od sebe da budemo dobri domaćini - rekao je nedavno za TV Prva Mijailović. 

Pre nedelju dana odigran je večiti derbi u ABA ligi , Zvezda je pobedila Partizan 90:74. Meč je obeležio i haos. Zbog nedoličnog ponašanja navijača Crvene zvezde koji su više puta upozoreni da ne ubacuju predmete na teren i ne vređaju nikoga meč je bio prekinut. Sudije su se pokupile i otišle u svlačionicu na 37 sekundi pre kraja prve četvrtine pri vođstvu Partizana nad Crvenom zvezdom 18:17. Na sreću, i poted rućnih scena, strasti su se smirile, meč je nastavljen, a crveno-beli su se radovali. U četvrtak će rival imati priliku da se revanšira. 

Bonsu video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija