• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2022

22:38

GROBARI U EUFORIJI, SLAVE POBEDU, A ONDA - MUK! Pogledajte kako je Nedović trojkom UTIŠAO celu Arenu! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

GROBARI U EUFORIJI, SLAVE POBEDU, A ONDA - MUK! Pogledajte kako je Nedović trojkom UTIŠAO celu Arenu! (VIDEO)

Podeli vest

Crvena zvezda je u najdramatičnijiem derbiju u poslednjih nekoliko sezona srušila Partizan na gostovanju

Istorijski evroligaški derbi Crvene zvezde i Partizana doneo je sve što se poželeti može. Uzbuđenja, prokrete i dramu do poslednjeg trenutka.

Rešio ju je Nemanja Nedović, dželat crno-belih kao i pre nekoliko dana u okršaju večitih rivala u ABA ligi, ali ovog puta na mnogo bolniji način po klub iz Humske.

Pretio je da izraste u tragičara, sa nekoliko promašenih šuteva i ishitrenih u trenucima kada se rezultat lomio.

A, onda je "hladan kao špricer", prihvatio odgovornost i na sjajnu asistenciju Luke Vildoze, još jednog od heroja Zvezdine pobede, pogodio iz ćoška kao na treningu. Grobari su samo nekoliko trenutaka ranije, pri vođstvu Obradovićevog tima od šest poena, već uveliko slavili trijumf. 

Pogledajte trojku koja je odlučila pobednika 287. Večitog derbija, a prvog u istoriji Evrolige:

- Ne zatvarajte oči, ovo se stvarno dogodilo - stoji u objavi Evrolige kojom je objasnila završnicu dešavanja iz Štark arene.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija