• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2022

09:14

BRUTALNI NEDOVIĆ UĆUTKAO GROBARE NA TERENU, PA SE "posprdao" sa bivšim igračem Zvezde! Nismo ukusni, a pričali su da smo glavno jelo!

Starsportphoto

Crvena zvezda

BRUTALNI NEDOVIĆ UĆUTKAO GROBARE NA TERENU, PA SE "posprdao" sa bivšim igračem Zvezde! Nismo ukusni, a pričali su da smo glavno jelo!

Podeli vest

Zvezda je pokazala da je u ovom trenutku u mnogo boljoj formi od ekipe Željka Obradovića. Utakmicu punu naboja i jednu od najkvalitetnijih u poslednje vreme dobija je Crvena zvezda trojkom Nemanje Nedovića dve sekunde pre kraja (76:73)

Jedna jedina trojka srpskog rerpezentativca na celom meču bila je dovoljna na ućutka na hilajde navijača Partizana u Beogradskoj areni!

Pošto je pre toga promašio čak šest šuteva za tri poena, Nemanja Nedović je bio hladan kao špricer u odlučujućem momentu, koji je Crvenoj zvezdi doneo istorijski trijumf!

Foto: Starsportphoto

 

On je takođe pecnuo i Matijasa Lesora, koji je imao jednu nesportsku izjavu pred ovaj derbi.

- Čuo sam da smo glavno jelo danas. Znate, nismo bili ukusni, to je sigurno. Verovali smo da ako ostanemo blizu u utakmici do poslednje četvrtine, imaćemo šansu za pobedu. Luka je odigrao sjano, dva velika šuta i asistencija na kraju, stvarno velika pobeda - zaključio je Nedović.

Ovom pobedom, Crvena zvezda je došla do skora od po šest pobeda i poraza, čime je dodatno pobegla velikom rivalu, koji trenutno ima četiri trijumfa, ali i osam poraza.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija