• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2022

08:31

ŽOC BLJUJE VATRU POSLE PORAZA: Poene slavimo kao da smo se popeli na Mont Everest, a onda primimo koševe u leđa...

Starsportphoto

Partizan

ŽOC BLJUJE VATRU POSLE PORAZA: Poene slavimo kao da smo se popeli na Mont Everest, a onda primimo koševe u leđa...

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde u istorijskom večitom derbiju u Evroligi - 73:76

Posle bolnog poraza trener crno-belih Željko Obradović zadržao je ekipu na video-analizi utakmice. Nije želeo iskusni stručnjak da čeka jutro, nego je odmah nakon meča ukazao igračima na greške.

Šef struke Partizana imao je sigurno šta da kaže igračima posle utakmice, pošto ih nije štedeo ni na konferenciji za medije.

U pojednim trenucima smo slavili koš kao da smo se popeli na Mont Everest, a oni trče ljudi u leđa i primimo koš ili napravimo faul za dva penala - rekao je Obradović, a potom dodao da ne može ništa da zameri.

Foto: Starsportphoto

 

- Igramo, imamo želju, a onda napravimo glupost bez ikakvog razloga. Ja sam trener 32 godine, kada god pričaš igraču on ti donekle veruje. Kad mu pokažeš video i pitaš 'jesi ovo ti?' onda mu je sve jasno. A meni ne treba video, sve znam i imam u glavi kako se sve dešavalo. Mi smo prestali da igramo kada smo imali najveću razliku u prvoj četvrtini. I onda igrač koji ima loptu kreće da dribla bez ikakvog razloga. Odatle se Zvezda vratila u utakmicu i napravila 29:13 u drugoj četvrtini. To deluje skandalozno, ali mi smo im to dozvolili. Ti problemi postoje i ovo nažalost nije prvi put.

Foto: Starsportphoto

 

- Ja ne znam drugi način, osim onog koji sam uvek radio, a to su analiza, pokazivanje na treningu i tako dalje. Ranije je bilo mnogo više prostora za rad između utakmica, sada nema, već sutra uveče moram da pripremam Olimpiju. Mogu da ponovim neke detalje sa ove utakmice, ali moram da pripremim predstojeći meč, kako ćemo da napadamo i da se branimo - jasan je bio trener Partizana.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mrgud

pre 1 godinu

Žoc je uterao strah u kosti domaćim igračima, ne znaju gde su. Ko podnosi takvu viku? Plašim se da ne dobije srčani napad na terenu. Ako igrači ne rade nešto ksko treba kriv je trener. U Podgorici su najbolji bili Vukčević i Trifunović, a Žoc dozvoljava, Panteru da radi šta hoće. Čime je to Panter zaslužio?

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija