• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2022

08:37

VELIKA ŽELJA ZVEZDE USKORO POTPISUJE! Ovaj fudbaler je pred vratima "Marakane"

Starsportphoto

Crvena zvezda

VELIKA ŽELJA ZVEZDE USKORO POTPISUJE! Ovaj fudbaler je pred vratima "Marakane"

Podeli vest

Crvena zvezda mogla bi pred Novu godinu da obraduje navijače, Edmun Ado je blizi dolaska na Marakanu

Edmund Ado bi već početkom 2023. godine mogao da se nađe na okupljanju prvotimaca Crvene zvezde. Kako prenosi Mozzart Sport dogovor je blizu, a ostalo je još samo da se utanače detalji, koji ne bi trebalo da predstavljaju problem.

Pre godinu dana crveno-beli nisu uspeli da se dogovore sa Šerifom oko obeštećenja. Moldavcima je bilo malo 1.800.000 evra, Midtjiland se uključio u trku, pa je cena skočila na 2.500.000. Vezista iz Gane nije otišao u Dansku, a čelnici Zvezde ponovo su pokušali prošlog leta da dovedu 22-godišnjeg fudbalera.

Foto: Starsportphoto

 

 

Međutim, ni ovog puta nije bilo dogovora. Problem nije predstavljao iznos za obeštećenje (2.000.000), već dinamika isplate. U Šerifu su zahtevali da novac bude uplaćen što pre, dok je Crvena zvezda nudila rate tokom 12 meseci.

Deluje da je konačno došao trenutak da se fudbaler iz Gane preseli na stadion "Rajko Mitić. Važno je da sa crveno-belima prođe kompletne zimske pripreme pod nadzorom trenera Miloša Milojevića jer je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao još u junu, kada je sa reprezentacijom Gane nastupao u kvalifikacijama za Afrički kup Nacija. Ado nije bio učesnik Svetskog prvenstva u Kataru pošto u tekućoj sezoni nije odigrao ni minut za Šerif, s kojim je pod ugovorom do leta 2024.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Avalski

pre 1 godinu

Ala vi trošite pare, kao da su tuđe !!! Igrajte amaterski BRE !!! Šta će nam stranci na ovu bedu, za koje velike pobede i plasmane ??? Paraziti jedni, zajašali ste pa divljate !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija