• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2023

13:55

ZVEZDA GRADI NOVI STADION? Poznato šta planiraju čelnici šampiona Srbije!

Informer

Crvena zvezda

ZVEZDA GRADI NOVI STADION? Poznato šta planiraju čelnici šampiona Srbije!

Podeli vest

Crvena zvezda će uskoro dobiti novi stadion!

Ideja čelnika Crvene zvezde je da se sagradi nov stadion, prenosi Sportal,jer je procenjeno da bi čak skuplje izašlo renoviranje postojećeg objekta. Postoji nekoliko opcija što se tiče lokacija, možda baš pored sadašnjeg stadiona.

O tome je govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekavši da bi crveno-beli mogli da igraju u Zaječaru, Leskovcu ili Loznici, tri nova stadiona, dok se ne sagradi nova Marakana.

- Mi ćemo u aprilu da otvorimo tri lepotice od stadiona, u Zaječaru, Leskovcu i Loznici. Verujem da, kada krene Marakana da se radi, da će Zvezda da igra na jednom ili dva od ta stadiona, zavisi od toga da li će da odluče da privuku publiku iz Republike Srpske ili najjaču svoju bazu na jugu Srbije - rekao je Vučić.

Generalni direktor, Zvezdan Terzić nedavno je govorio o izgradnji novog stadiona.

- Crvena zvezda planira, radimo projekte, zatvaramo finansijsku konstrukciju i pravimo planove generalnog i detaljnog urbanizma kako bi izgledao taj novi stadion. Voleli bismo ako budemo u mogućnosti malo da ga dislociramo - oko 300-400 metara severnije, da se približimo Autokomandi. Zbog infrastrukture, čvorišta i izbegavanja gužve u saobraćaju, a sa druge strane, voleli bismo da ga dislociramo jer bi izgradnja trajala sigurno tri, četiri godine i postavlja se pitanje gde bi Crvena zvezda igrala dok gradi novi stadion, jer ako bi ga pravili na postojećem, morali bismo da srušimo ovaj, a onda se postavlja pitanje koja bi bila alternativa za odigravanje utakmica, jer nažalost nacionalni stadion još nije završen. To je četvrti stub našeg dugoročnog plana i ja se nadam da ćemo u naredne dve godine početi sa izgradnjom novog stadiona - rekao je Zvezdan Terzić šre nekoliko meseci i otkrio detaljan plan i načelan izgled nove Marakane. Izvesno je da neće biti atletske staze.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomislav

pre 1 godinu

Ja vas molim da ne izmišljate "rupu u saksiji". Kakva sumanuta dislokacija?! Ili stadion napravite na istom mestu, ili to više neće biti "Marakana". Kog ste đavola zapeli da ga pošto-poto maknete s mesta gde je već skoro ceo vek?! Ko to nudi proviziju za taj monstruozni zločin?! Naravno, uvek će se naći neki idiotski razlozi za sve ono što neko želi da sakrije. Kosa mi se diže na glavi kod svakog pomena izmeštenja. Vi mislite da su navijači Zvezde idioti, pa da će progutati taj bljutavi čvarak. I prestanite više da se zaklinjete u ljubav prema Zvezdi, a da večito maštate o nekom morbidnom izmeštenju sa sadašnje lokacije! U "Pioniru" se često čuje skandiranje: "Ko ne skače, taj je Šiptar!" A ja vam otvoreno kažem - onaj ko stalno gudi o tome da se izmesti "Marakana", pa makar i za tih kretenskih 300 metara, taj je gori i od najgoreg Šiptara! Ne pišem ovo uzalud. Imam 63 godine i znam o čemu govorim. Ne ubijajte egregor Crvene Zvezde, jer u protivnom - sve će biti uzalud. Ako ne znate šta je "egregor", informišite se na vreme! I vodite računa o tome da "oteto" ne bude prokleto! Gospodine Terziću, ne znam koliko ste svesni svoje istorijske misije u ovom trenutku. Ne zalećite se, MOLIM VAS!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija