• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2023

17:41

NEMA NIŠTA OD KAMPACA! Sud za sportsku arbitražu ODBIO ZVEZDU!

Aba-liga/KK Budućnost

Crvena zvezda

NEMA NIŠTA OD KAMPACA! Sud za sportsku arbitražu ODBIO ZVEZDU!

Podeli vest

Sud za sportsku arbitražu odbio je žalbu košarkaškog kluba Crvena zvezda u vezi sa Fakundom Kampacom.

To je bio prvi pokušaj tima sa Malog Kalemegdana da na neki način registruje Argentinca za Evroligu, a sastojao se u tome da su crveno-beli zahtevali privremenu meru tokom koje bi Kampaco mogao da igra sve do donošenja konačne presude.

Međutim, sud je odlučio da takav scenario nije primenljiv u ovom scenariju. Zvezda sada ima do 23. januara da se žali i ospori odluku nezavisnog finansijskog panela. Sigurno da slučaju crevno-belih ne pomaže ovakva odluka suda u Lozani, s obzirom da bi i drugu pomenutu žalbu morali da podnesu istom telu.

Foto: Starsportphoto©

Fakundo Kampaco

Podsetimo, nezavisni finansijski panel Evrolige produžio je Zvezdi zabranu registrovanja novih košarkaša do 28. februara 2023, što znači da Fakundo Kampaco ne može zaigrati do marta za crveno-bele. To znači da će propustiti duele protiv Žalgirisa, Partizana, Virtusa, Olimpije, Makabija i Albe.

Sa Malog Kalemegdana su se nadali amnestiji, pošto Maršal Glikman kao CEO ima tu moć, međutim, u razgovoru za "Basketnews", on je odbacio takvu mogućnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
teodor

pre 1 godinu

Nakon ove odluke suda za sportsku arbitrazu, posve je jasno da Kampazo ne moze igrati ni ABA Ligu i da sve sto je igrao treba par forfe Cergarka da izgubi. Ovo je cist dokaz da Covke radi st oce u Blakaniji ali to nije proslo u Evropi. Bas me interesuje sta ce sad ABALIGA reci, bas me interesuje hoce li pascendi oduzeti bodove jer je igrala sa nepravedno registrovanim igracem!?

Doca

pre 1 godinu

Zvezdaši, zahvalite se smrdi babarogi. Izdržaćemo mi i ovo. Samo da je Vildoza zdrav. A bodibond neka se raduje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija