• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2023

16:26 >> 16:28

INFORMER SAZNAJE - ZVEZDA PREDLAŽE DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE!

Printscreen

Crvena zvezda

INFORMER SAZNAJE - ZVEZDA PREDLAŽE DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE!

Podeli vest

Kako Informer ekskluzivno saznaje, Dragan Džajić biće kandidat na predstojećim izborima za predsednika Fudbalskog saveza Srbije

U centru Fudbalskog saveza Srbije sutra će biti raspisani novi izbori za predsednika, a kako Informer ekskluzivno saznaje Crvena zvezda imaće svog kandidata. Naime, beogradski velikan će predložiti Dragana Džajića za novog predsednika FSS-a! 

Prema Statutu kandidat za predsednika može da bude samo onaj ko je delegat Skupštine. Zbog toga, Zvezda je danas, zvanično promenila Marka Petrovića i kao delegata u Skupštini Fudbalskog saveza Srbije imenovala Dragana Džajića. 

Foto: Public

Prema našim saznanjima to je samo prvi korak ka kandidaturi Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Podsećamo, do danas su se kao potencijalni kandidati pominjali samo Nemanja Vidić i Branislav Nedimović! 

Dragan Džajić je nakon igrače karijere imao ulogu tehničkog direktora u Crvenoj zvezdi od 1979. godine. Prvi mandat predsednika beogradskog velikana trajao mu je od 1998. do 2002. godine, a nakon loših rezultata tokom drugog mandata povukao se sa mesta predsednika 2004. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dule

pre 1 godinu

Odakle vadite ove lopove više. Čovek amnestiran od kriminala. Pa ovo može samo u Srbiji i Zvezdi. Sve krimos do krimosa. Ne valja vam Vidić jer vam ne odgovara neko ko će uvesti red.

Goran

pre 1 godinu

I splačina Nedimović,pobedi legendu Vidića?Dobro došli u Srbiju,zemlju čuda u lopovluka

Zašto mora latinica

pre 1 godinu

Намештају и без Џајића а камоли са њим, по мени најбоље да буде Терзић ако је скинут са потернице... Кад год је неко за кога се зна да навија за Партизан Циганлија врши притисак а одма предлаже своје јер им то највише одговара...

nenad

pre 1 godinu

Ovo moze samo u Srbiji, nezakonito promene statut da bi doveli kriminalca da bude predsednik. Nema sta legitimni naslednik Kokeze, bravo predsednice.

Žeki

pre 1 godinu

Podrška za Džajića. Odavno je on trebao da bude predsednik FSS, ali ga je žuta mafija svojevremeno diskreditovala, ali ljudinu kao što je on nije uspela da ponizi. Hapsiti takvu legendu u Srbiji, ravno je hapšenju i deportovanju Novaka Đokovića iz Australije. Čak se i Bekenbauer pitao ko je taj Tomislav Karadžić i zašto Džaja nije predsednik FSS?!!!! Džaju poznaje čitav fudbalski svet i zato je on najbolje moguće rešenje za predsednika FSS.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija