• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2023

23:52

MVP DOBRIĆ: Znali smo šta nas čeka! Kup je podstrek!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

MVP DOBRIĆ: Znali smo šta nas čeka! Kup je podstrek!

Podeli vest

Ognjen Dobrić, košarkaš Crvene zvezde, razgovarao je sa novinarima nakon finala Kupa Radivoja Koraća.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Megu rezultatom 96:79 u finalu Kupa Radivoja Koraća i po treći put zaredom osvojili taj trofej.

MVP finala, Ognjen Dobrić, prokomentarisao je meč finala.

- Znali smo šta nas očekuje, Mega je talentovana ekipa, uspeli smo da odgovorimo na njihovu energiju, da u smislu taktike okrenemo utakmicu u našu korist. Odradili smo posao što je najvažnije, došli do prvog trofeja i ovo je podstrek za dalje - istakao je Dobrić.

Dobrić je posle MVP-a finala ABA lige i Košarkaške lige Srbije, u vitrinu dodao i trofej najkorisnijeg igrača Kup-a.

- Drago mi je, ne ulazim u utakmicu sa tim ciljem, individualna statistika nije toliko bitna. Danas se ispostavilo da imam najveći indeks, ali ne bih izdvajao sebe, mislim da je svako odradio deo posla - rekao je MVP finala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija