• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2023

00:22

NAVIJAČI ZVEZDE BLJUJU VATRU, NE ŠTEDE LJUBIMCE POSLE POBEDE: Tragikomedija! Sramota, gol slučajan...

Starsportphoto

Crvena zvezda

NAVIJAČI ZVEZDE BLJUJU VATRU, NE ŠTEDE LJUBIMCE POSLE POBEDE: Tragikomedija! Sramota, gol slučajan...

Podeli vest

Crvena zvezda je pobedila Partizan u 169. večitom derbiju (1:0), ali navijači nisu oduševljeni, zabrinuti su.

Pobedu lideru Superlige doneo je Aleks Vigo pogotkom u petom minutu utakmice. Crveno-beli beli su došli do trijumfa koji ih je odveo na nedostižnih 16 bodova prednosti, pa su na korak do osvajanju 34. šampionske titule i Lige šampiona. 

Bio je to jedan od najružnijih derbija u poslednje vreme, sa čim se slažu i navijači Crvene zvezde. Ma koliko navijači žele pobedu u okršaju za najvećim rivalom, Delijama je gorak ukus posle ove na "Marakani".  

Foto: Starsportphoto

 

Malo njih će pamtiti pobedu, a posebno su besni bili na trenera Miloša Milojevića. A malo su na Marakani priredili crveno i crno-beli. Nula od fudbala i igre, a to najviše plaši navijače Zvezde, pitaju se kako će sa takvom igrom njihovi ljubimci u Ligu šampiona. 

- Vi ste po običaju jako kritični. Imali smo cilj da pobedimo derbi - pobedili smo. Uspeli smo u tome. Voleo bih da odigram još 100 ovakvih derbija i da pobedim 100 puta sa jednim šutem u okvir gola. Vi ako hoćete da uživate gledajte Premijer ligu i igrače od 150.000.000 evra. Radimo da budemo bolji, energetski smo dobro izgledali u drugom poluvremenu, mentalno smo pali... To je tako, jer se ovde stvara slika o utakmici na život i smrt. Igrači ulaze u nju sa predumišljajem da ne smeju da pogreše -  poručio je trener crveno-belih Miloš Milojević, a pogledaje neke komentare navijača na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus video
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Colovic1

pre 1 godinu

Pesic ne moze da igra ni u petoj ligi , motka koja ne zna nista ! Vrati 2000 000 Eura !

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija