• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2023

17:10

LEKOVIĆ PONOVO STARTER UMESTO ERAKOVIĆA?! Sve više prostora za naslednika reprezentativca Srbije!

Starsportphoto

Crvena zvezda

LEKOVIĆ PONOVO STARTER UMESTO ERAKOVIĆA?! Sve više prostora za naslednika reprezentativca Srbije!

Podeli vest

Prvi put u karijeri mladi fudbaler Crvene zvezde, Stefan Leković, bio je član startne postave crveno-belih u minulom kolu protiv TSC-a. Izgleda da će brže nego što se očekivalo ponovo od prvog minuta bio u mašineriji trenera Miloša Milojevića.

Intervencijom na gol liniji u finišu prvog poluvremena duela između Crvene zvezde i TSC-a, Stefan Leković je spasio svoju mrežu i nema sumnje da će mladom defanzivcu koji ima 19 godina pomoć iskusnog Aleksandra Dragovića biti od neprocenjive pomoći. 

Strahinja Eraković će vrlo verovatno uskoro biti prodat, a Leković se nameće kao njegova zamena. Nakon što je Eraković pauzirao zbog četvrtog kartona, reprezentativac Srbije se i prehladio. Preskočio je nekoliko treninga, pa neće biti iznenađenje ukoliko doskorašnji omladinac zaigra na utakmici protiv Novog Pazara.

Foto: Starsportphoto

 

Nemanja Milunović ne igra zbog povrede i jasno je da bi Miloš Milojević mogao ponovo da se odluči da spoji mladost i iskustvo!

Foto: Starsportphoto

 

Stefan Leković do sada odigrao pet mečeva u Superligi Srbije i upisao 173 minuta. U finišu jesenjeg meča sa Kolubarom je promašio penal.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija