• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2023

21:27

ŽELIMO DUPLU KRUNU! Azarovi PUN SAMOPOUZDANJA nakon sjajne utakmice protiv Radničkog!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ŽELIMO DUPLU KRUNU! Azarovi PUN SAMOPOUZDANJA nakon sjajne utakmice protiv Radničkog!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u trci su za duplu krunu, a jedan od važnih aduta Miloša Milojevića ove sezone je i Irakli Azarovi.

Posle višemesečne potrage za levim bekom, Crvena zvezda je letos rešila da angažuje supertalentovanog Irakli Azarovija iz Dinamo Batumija. Gruzin je prošao kroz težak period adaptacije na život u Beogradu, a ovog proleća počeo je da igra sve više pod trenerskom palicom Miloša Milojevića. 

Azarovi je bio heroj jučerašnje pobede crveno-belih nad Radničkim iz Sremske Mitrovice pošto je na poluvremenu zamenio Milana Rodića i uspeo da upiše asistenciju posle samo desetak minuta na terenu. 

- Bilo je izuzetno teško igrati protiv Radničkog, radi se o ekipi koja nam nije poznata u istoj meri kao i ostali superligaši, takođe vremenski uslovi su bili veoma loši. Uspeli smo da na teškom gostovanju stignemo do cilja, a to je plasman u narednu rundu takmičenja. Finiš sezone je pred nama, nema opuštanja, maksimalno ozbiljno ćemo shvatiti svakog sledećeg protivnika, bilo da se radi o Kupu Srbije ili prvenstvu, želimo da ponovimo uspehe iz prethodne dve godine i osvojimo duplu krunu - rekao je Irakli Azarovi. 

Foto: Starsportphoto©

Vremena za slavlje nema mnogo budući da Crvenu zvezdu već u nedelju očekuje novi izazov u Superligi. Rival četi Miloša Milojevića biće Napredak u Kruševcu, a taj meč na programu je od 17 časova. 

- Utakmica protiv Napretka je poslednja pred reprezentativnu pauzu, želimo da pobedom zatvorimo ovaj miniciklus utakmica. Znamo da se radi o dobroj ekipi i da nas očekuje jedno od najnezgodnijih gostovanja, ali i veliki broj naših navijača. Zvezdaši su i na prethodom meču pokazali koliko su posvećeni, hladno vreme i kiša koja je padala tokom cele utakmice u Sremskoj Mitrovici, nisu ih sprečili da nam budu vetar u leđa. Cenimo trud koji ulažu, znamo da putuju svuda sa nama i zbog toga ne sumnjamo u njihovu podršku u nedelju - dodao je Azarovi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija