• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.03.2023

16:40

IMAJU CENTRA KOJI PRAVI RAZLIKU! Duško Ivanović pred Asvel! BEZ NEDOVIĆA I LAZIĆA u Francuskoj!

Starsportphoto

Crvena zvezda

IMAJU CENTRA KOJI PRAVI RAZLIKU! Duško Ivanović pred Asvel! BEZ NEDOVIĆA I LAZIĆA u Francuskoj!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da očekuje težak meč protiv Asvela u 32. kolu Evrolige, pošto će "crveno-beli" na ovoj utakmici igrati bez Nemanje Nedovića i Branka Lazića.

Crvena zvezda će sutra od 21 sat gostovati ekipi Asvela u Vilerbanu. "Crveno-beli" su u prethodna dva kola na svom terenu pobedili Baskoniju i Valensiju.

Srpski i regionalni šampion je u novembru prošle godine na debiju Ivanovića na klupi "crveno-belih" pobedio Asvel 71:67.

- Asvel je super atletska ekipa. Protiv njih je teško igrati, igraju prilično slično kao Valensija. Međutim, oni su fizički dominantniji u odnosu na Valensiju i uz to imaju visokog centra koji pravi razliku u reketu - rekao je Ivanović prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić izjavio je da ekipa ide u Francusku sa ciljem da pobedi Asvel.

- Ne razmišljamo o kalkulacijama za Top osam, idemo da pobedimo svakog. Matematički postoje kalkulacije, ali ne bavimo se time. Od kada smo fokusirani na teren i na igru, sve izgleda kako treba, manje treba da se bavimo kalkulacijama, a više da se bavimo onim što treba da radimo - rekao je Dobrić.

Foto: Starsportphoto©

Ognjen Dobrić

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco je istakao da Crvena zvezda putuje u Francusku da odigra najbolje što može.

- Ako želimo da pobedimo, moramo da budemo pametni, ali i puni energije, borbenosti... To je jedini način da tamo trijumfujemo - zaključio je Kampaco.

Crvena zvezda je 12. na tabeli Evrolige sa 14 pobeda i 17 poraza, dok je Asvel poslednji sa skorom 8/23.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija