• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2023

18:25

BAHAR U SRBIJI?! Šta će tamo, to nije ni nivo Čempionšipa! Bivši igrač Sitija OPLEO PO ZVEZDI! PLJUJE NAŠ FUDBAL!

reuters

Crvena zvezda

BAHAR U SRBIJI?! Šta će tamo, to nije ni nivo Čempionšipa! Bivši igrač Sitija OPLEO PO ZVEZDI! PLJUJE NAŠ FUDBAL!

Podeli vest

Srpska i izraelska fudbalska javnost komentariše mogući prelazak Baraka Bahara iz Makabi Haife na klupu Crvene zvezde.

Tim povodom oglasio se bivši fudbaler Mančester sitija i reprezentativac Izraela Ejan Berkovic koji je kritikovao takvu mogućnost.

- Došao je do vrha izraelskog fudbala, pa zar da se sada povuče? Hajde da sada nije imao ponudu? Vodio je u najbolji tim u Izraelu, ima najbolju publiku u Izraelu, najbolji stadion u Izraelu, plata je dobra, ekipa je dobra, vlasnik mu daje novac za trošenje, ima simpatije i slavu. Pa, šta još treba - pita se Berković i dodao:

Foto: FK Crvena zvezda

"Da sam ja prvi čovek Makabija Haife, duplirao bih mu platu. Dao bih mu još 300.000 evra preko toga, jer u suptrotnom rizikuje da dođe drugi trener i uništi sve što je napravio".

Berkovic je opleo i po Crvenoj zvezdi i srpskom fudbalu.

- Gde je tu napredak za Bahara? Ovo nije napredak. Ne ide u Englesku, ne ide u Italiju, u Španiju, u Nemačku, niti u drugu ligu Engleske. Da dobije ponudu iz druge engleske lige rekao bih mu "idi", ali šta je Srbija?Da sam na mestu Bahera, ušao bih kod predsednika i rekao mu 'udvostruči moju platu i ostaću'.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija