• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2023

21:27

ŽELIMO POBEDU, BEZ OBZIRA NA PLASMAN! Ivanović ZAGRMEO pred BRATSKI DERBI protiv Olimpijakosa!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ŽELIMO POBEDU, BEZ OBZIRA NA PLASMAN! Ivanović ZAGRMEO pred BRATSKI DERBI protiv Olimpijakosa!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 33. kola Evrolige dočekuju Olimpijakos.

Ostala je Crvena zvezda bez šanse za plasman u četvrtfinale Evrolige, ali to neće uticati na želju čete Duška Ivanovića da do kraja regularnog dela elitnog takmičenja ostvare dve pobede. Ipak, pred crveno-belima je pakleno težak zadatak budući da im u četvrtak gostuje lider - Olimpijakos. 

- Hoćemo da dobijemo preostale dve utakmice, bez obzira da li imamo šanse. Olimpijakos je pokazao da je jedna od najboljih ekipa, što ukazuju i plasman i igra.To je ekipa koja ima izuzetno kvalitetne igrače koji igraju dugi niz godina skupa i u velikoj meri po automatizmu. Poznaju se izvanredno, postižu veliki broj lakih koševa zato što se poznaju. Moramo te koševe da smanjimo, da ih ne postižu na uobičajen način - rekao je Duško Ivanović. 

Van stroja će ponovo biti Branko Lazić i Ben Bentil koji se povredio na zagrevanju pred duel sa Megom, ali bi u sastav mogao da se vrati Nemanja Nedović. 

- Branko je počeo jače da trenira. Nedović takođe trenira, videćemo sutra da li će biti u ekipi. Bentil je zasad nedelju dana, pa ćemo videti evoluciju - dodao je trener crveno-belih. 

Foto: Starsportphoto©

Sličan stav ima i centar Zvezde Hasan Martin koji ističe da će ključ biti odbrana reketa i borba protiv Mustafe Fala. 

- Šta je bilo pre, ne pomaže nam za sutra. Da zaboravimo to i da igramo odbranu. Očekujem tešku utakmicu. Igraju sjajno čitave sezone, imaju velike igrače. Moramo da igramo sa maksimalnim intenzitetom, budemo agresivni. Ne možemo da pravimo previše grešaka, jer će to iskoristiti. Igraju dobro kao tim i moramo da igramo agresivno odbranu, ograničimo broj izgubljenih lopti u napadu. Falu morate da se nametnete fizički i izgurate ga iz reketa. Voli dosta i da dodaje, moramo da mu budemo blizu, ne sme da se odomaći u reketu - istakao je Hasan Martin. 

Snažni centar je protiv Mege potvrdio sve bolju formu pošto je u okviru ABA lige upisao 16 poena, a navijačima je za oko zapala njegova saradnja sa Fakundom Kampacom.

- Njegova energija u odbrani i napadu, trudim se da je pokupim. Način na koji menja ritam utakmice, brzinom i čvrstinom... Zaista je zadovoljstvo igrati sa njim i u velikoj meri mi olakšava posao - podvukao je centar crveno-belih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija