• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

25.04.2017

13:47

DA LI "DELIJE" TREBA DA BRINU?! Lazić: Ugovor mi traje još dva meseca, ali...

Crvena zvezda

DA LI "DELIJE" TREBA DA BRINU?! Lazić: Ugovor mi traje još dva meseca, ali...

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić je istakao da on sebe vidi još dva meseca u klubu, koliko mu traje ugovor sa crveno-belima, kao i da je zadovoljan kako je ekipa napredovala iz godine u godinu

Po broju utakmica u Zvezdi, Lazić je na trećem mestu, iza Slobodana Nikolića i Predraga Bogosavljeva. Zamenik kapitena ne krije da postoji mogućnost da ostane u klubu dovoljno dugo da bi se našao na čelu.

- Sebe u crveno-belom dresu vidim još dva meseca, pošto toliko još imam ugovor, a ako se sve poklopi na kraju ove sezone, na polovini naredne bi trebalo da izbijem na prvo mesto liste - izjavio je Lazić za Sport Klub.

Bek Crvene zvezde ističe da nije očekivao da će put kojim je njegova ekipa krenula biti mnogo uspešan.

- Bukvalno smo krenuli od nule. Iz godine u godinu smo pravili neki veći rezultat. Došli smo do ove sezone, za koju mislim da imamo šanse da učinimo najboljom u istoriji kluba, možda čak i boljom od one od pre dve godine, kada smo takođe uzeli tri trofeja. Ova sezona ima sve predispozicije da bude bolja od te - smatra Lazić.

Branko Lazić je jedini igrač Zvezde koji je ostao u klubu od kada je došao u njega.

- Zajedno sa klubom sam i ja rastao. Od te generacije, od garniture igrača koji su bili u timu kad sam došao, samo ja sam ostao, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan napretkom u poslednjih šest godina. Svi možemo da napredujemo, bez obzira na kvalitet, talenat i samog igrača. Trenutno nemam neki poseban segment koji želim da popravim, osim toga da treba da nastavim sa istim radom - istakao je Lazić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija